reklama

Mamuśki z West Yorkshire

czesc mamuski Madziu dziekuje bardzko za zyczonka dla mojego potworka :))) a no i dzieki ze uwazasz mnie za git babke az milo :)
kasiek kurcze a nie moge jaki Michalek duzy przystojny facio :*** a jake wloski ma a on chyba mial ciemne wloski z tego co pamietam :)przecudny jest :**

Brydka wczoraj popatrzylam soobie co to masz za prace i pasje i powiem ci ze slicznie jest to robione fajnie takie kartki robicie czy cio ? na jakiej to zasadzie dziala ? sory ze pytam ale zainteresowalo mnie to :P
Niunka no widzisz zyje nie wybieram sie na koniec kontynentu heheh mam nadziej tylko ze jescze sie spotkamy kiedys jescze raz moze sie wybiore do bradford ale to pewnie to nowym roku eheh ale serio bardzo bym chiala sie zobaczyc z wami :)))))))

kurcze znow sie rozpisalam heheh i znow zostalam pozarta przez forum heheh nie odejde od kompa przez pol dnia hehe ale nie tak serio to wiecie ze nie skonczylam wczoraj pozadkow i segregacji moich gratow bo siedzialm na kompie ale lolek ze mnie hehehe .
widze tez ze tu wiecej dziewczyn a tam tylko gromatka ale to nic nie szkodzi .
i patrzecie znow sie rozpisalam hehe to chyba z tesknoty bo tak zadko sie pokazywalam i nadrabiam heheheh .

oki laseczki wstalam dopiero wiec idze se cos kumnoc z ta moja princessa bo juz w brzuszkach nam burczy hehehe wredna matka ze mnei nakompie siedze a dziecko wola mamoooo mniam mniam :)))))))))) ide cialo:)))))

reklama
no witam z rana :-)
dziewczyny dzieki za zyczonka
Brydka spokojnie przyjmij to na miekko z czasem i tak wyjdzie kto jakim jest czlowiekiem.:tak:
Z tym kaskiem to juz tak myslalam ale glowa w nim sie poci strasznie a Micho to by musial caly dzien w nim chodzic, staram sie odwrocic jakos jego uwage :baffled:ale nie zawsze wychodzi
Niunka wiesz czemu pytalam o jedzenie bo ja daje malemu mleko jak sie obudzi tak z 210ml w polsce lekarz mi powiedzial ze w tym wieku to mleko nie wystarcza ze mam mu robic zwykle sniadania :confused:no tylko tu w angli o zwykle sniadania ciezko, co ja mam mu dac tostowy z bekonem? ehhe juz nawet sama twarog robilam ale juz mi pomyslow nie starcza, na obiad wsunie troche zupki ale musi byc rzadka pozniej owoc ciastko itp no i znowu ale lekarza bylo ze to dwa dania musza byc:crazy: to co ja kurde caly dzien w kuchni mam byc hehe
aaa niunka ze szczypaniem i biciem po twarzy to mamy to samo :rofl2: jak mu cos nie podpasuje podejdzie i uderzy reka :angry::crazy: tez tlumacze i mowie mam nadzieje ze w koncu zrozumie
Te dzieciaki to ja nie wiem skad biora te wszystkie pomysly, chociaz jak przypomne sobie siebie jak bylam mala to brrrrr az starch sie bac
Myszavik no Michal mial ciemne wlosy ale widzisz juz w rodzine u nas sobie zartuja ze on nie nasz jest albo nie mojego Jarka ;-) bo ja ciemna oczy ciemne moj maz to samo a on niebieskooki blondyn :confused::confused::confused:
Madzia dzieki za mile przywitanie :-);-)

Witam z rana.Proszę o jedno Brydka afery to proszę kręcic na swoim forum.My się na waszym nie udzielamy i prosimy o to samo.Dziękuje za uwagę i życzę miłego dnia:tak:.

No robię to jako okładkę, teraz robię sobie kalendarz na cały rok z Olkiem, tam będę wkładała jego fotkę i wiem, gdzie go wydrukować już. No i zarabiam na tym, więc pasja i praca, poki swojej nie zacznę :-)
idę ubrać bobasa i doczytam, coś tam jeszcze nagluglała :tak:

kasiek83 dziękuję bardzo ,nakreslono mi sytuację więc wiem o co chodziło :tak:i nie ma problemiku,cieszę się ze teraz bedziemy miały okazje się poznać :tak::-)

reklama
Witam z rana dziewczynki.Kasia ma racę , pewne rzeczy lepiej na miękko przyjąć.Nie warto czasami niczego tłumaczyć, bo tak jest ,że jak ktoś ma zasłonę na oczach to mu i tak nie spadnie.Jak ktoś lubi być za plecami obgadywany to niech tak będzie.Koleżanka zgrywa dobrą ciocię, pokrzywdzoną i na zdrowie.Czy na prawdę jest się kim przejmować?? Jak ktoś się kanarkiem urodził to orłem nie zdechnie i obojętnie co by się mówiło i pisało nie zmieni się pewnych osób, skoro one uważają się za zajefajne.Ja się cieszę ,że dzieki temu forum wróciły dziewczyny, które przez chorą sytuacje nie pisały już z nami. Żałuję,że tak się porobiło ,ale szkoda nerwów i szkoda atmosfery psuć.Ja proponuje tylko zastosować w życiu zasadę- OBETNIJ SOBIE JĘZYK,ZANIM ON OBETNIE CI GŁOWĘ.
Zapowiada się całkiem sympatyczny dzień.Ja dzisiaj szkołe mam i do tego prezentacje i muszę się trochę pouczyć.A dopiero wstałam.
Może w przyszłym tygodniu w czwartek na kawkę ktoś się u mnie pisze??:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry