reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
Ja od 1 grudnia mam zmiany planów - ale o tym osobiście;-) Olek mi dlugo nie zaśnie, rysowałam mu słonie i ręce mnie bolą na maksa:-D Niuńka, to pracujesz w końcu tam ?! Jakoś mało koduje;-):-)

Brydka no jestem, jak zwykle na weekend sie wylaczam :-(. Rozkrecilas sie na maxa GRATULUJE, zestaw i stronka super. Niezla jestes skoro slonie rysujesz ja to kota nie umiem;-):-p

cfcgirl- fajna imprezka sie szykuje, super ze mozecie sie bawic z dzieciaczkami, a nie kombinowac opieki i potem sie martwic na imprezce czy wszystko ok:tak:

gusia260- znam ten dekalog i byloby dobrze,jakby niektórzy rodzice poczytali i troche pomysleli. Wogóle ta stronka jest przydatna dla nas mam z UK

Monika- jak samopoczucie w te okropne dni?

Niunka- moja ostatnio tez mówi do mnie ide sie polozyc i sie kladzie i spi:szok::szok::szok:. A normalka to bylo usypianie przez godzine i pilnowanie, zeby nie uciekala z lózka, to chyba ta pogoda tak wykancza nie tylko nas ale i dzieciom daje sie we znaki

Mam jeszcze takie male ogloszonko;-), szukamy rodziców, a wlasciwie nie tylko, z tym, ze osób doroslych, które sa zainteresowane takim mini kursem angielskiego. To mialoby byc w piatek w godz 13-15, w Church School w Knottingley. Wiecej szczególów to nie znam bo dopiero zbieram grupe, ale wszystko bede wiedziec juz w ten piatek:tak:

dzięki Sylwia, już niebawem moja własna strona, ale taka z kopem:-D Czekam, co się zmieni po 1 wszym, na razie podjęłam z Kamilem pewną decyzję, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale Ja całe życie na walizkach;-) Mój leży sobie spokojnie, po kubasie mleka i włączyłam mu baje, niech ma :-) Angielski to ja mam w domu, ale dziękuje;-)

Hejka
No i moj pigiel sie wyspal a teraz szaleje.
Agus- no to masz super jak tak ladnie ci zasypia, bo ja mojega usypiam na rekach:wściekła/y: a nie wspomne o moich plecach
jak tak dalej pojdzie to za rok bede garbata jak stara babka:-D

Brydka zapomialam ci napisac, jakas roztrezsiona dzis jestem
Pracuje jeszcze do konca tyg, a potem laba:-DDenerwowaly mnie dojazdy na dwei godziny , taki caly dzien byl rozwalony

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry