reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
witam tak sobie zagladnelam bo ostatnio madzia powiedzial zebym czescie zagladala wiec jestem hehe pisze tu bo widzie ze sie mamusie pogryzly przepraszam ze podczytalam wiec teraz chyba bede na dwa watki hehe szkoda tylko ze tak sie porobilo ale kazdy jest dorosly i wie co dobre :)

inne mamusie mnie nie znaja tu pewnie ale zobaczylam ze tu madzia jest wiec napisalam chodz tak ja czesto sie nie pokazuje na baby boom wiec kto tam zauwazy ze bylam ehhehe pozdrowionka dla mamusiek a Marysia sliczna laseczka :*****

Myszavik kobieto kochana witaj.No widzisz co się porobiło, ale nie warto o toksycznych sprawach rozmawiać.
Jak przeprowadzka??Święta już na nowym domku , czy wyruszacie do Polski??

no witaj serce no swieta tu bpo przeprowadzka 19 wiec bede miala co robic teraz sobie sprzatam bo tescie przylatuja w srode wiec bedzie wesolo a teraz zmykam caluski dla maluszkow :****

Hej Myszavik :-) Ja tam Cię nie znam, ale jak tak żeś daleko zajechała to pewnie wirtualnie, ale to zawsze. A co do przeprowadzek, to widzę, że jesteś podobna do mnie, Ja też długo miejsca nie grzeję, rzucasz hasło i się pakuje:-D

brytka wirtualnie bo wirtualnie ale zawsze cos heheh no wiesz to mieszkanie to wielka lipa dlatego tak szybko sie pakuje i ucikam nie ma to jak domek a nie flat juz sie nie moge doczeka :)))))))) widze ze wiedszoca mamus tu przebywa ale to moze i lepiej bo co za duzo to nie zdrowo hehe buziaczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry