reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
Mam kochanie, po akcji na smykach z uśmierceniem dziecka, powiem ci, na gg.
Mam, podam ci hasło, większość ze szkoły założyła.
Kończymy zestaw, zacieraj ręce ;) Dorwij mnie na gg, jestem ukryta jak jestem, tak czy siak ;)

hello
dawno mnie cholera nie było;/
wiecie, nie moge, bo jak biore kompa na kolana to mała mi zaraz stoi i paluchy wsadza: wciska cos, znow mi prawie klawisz wydłubała (niedawno serwisowałam lapa i mi całą klawiature wymienili bo dziecko tylko 5 przycisków wyrwało)
Aga, dzieki za komplementy i wzajmenie, twoja córunia przeurocza i sliczniutka i taka do ciebie podobna:)
Brydzia, ty biurwo jedna:P hahaha, bardzo dobrze ze do pracy idziesz a Olek do przedszkola, nie zdziczejecie:)
Laski, jak wy sie rozpisujecie to ja nadrobic nie moge:P
ciesz sie strasznie bo jedziemy na świeta do Polski, tylko musze kasa odkładac i mąz mi nie pozwala nic sobie kupowac:( no ale, rodzina wazniejsza niz kolejny łach:) ech, juz sie nie moge doczekac:) Jedyny minus to taki ze jedziemy z Dover do Calais promem a nie tak jak zawsze od nas zHull cała nocka przespana na promie i budzimy sie juz w Holandii, ale niestety, sam prom kosztuje więcej jak ta nasza podróz przez francję w dwie strony, ja juz 2 lata nie pracuje wiec zajebiscie tak nie jest:(
Brydzia, ja sie musze w koncu do ciebie wybrac:)
Sylwia a ty gdzies kolo brydzi tez mieszkasz? to bys i ty wpadła:) bysmy sie poznały:)
buziaki, uciekam niedzielny bałagan ogarniac i za obiadek sie brac :)
miłego popołudnia:)

aaaaaa, u mnie snieg jest od rana:) na gronie mam fotki, wiec jak nie wierzycie to zerknijcie:P i cąły czas jest:)))) ciesze sie jak małe dziecko:P

cześć dziewczynki, no to się wbijam do was też.Ale witam się i dobranoc życże , bo jestem lekko psychicznie zmęczona...
Pozdrawiam i do napisania:-)

A Ja właśnie wróciłam z małego spacerku, szukać zaraz będę photshopa na ebayu i zaraz wpada do mnie Geoff, czy Jeff, wszystko jedno :-D Boli mnie brzuch i rzuciłam mięsem kilka razy, ale co tam... pierwszy dzień okresu, Kamyk już wie, że nie może ze mną zadzierać bo staje się niebezpieczna :-D Jolka, ale widzę po gronie, że u was w Hull to snieg konkret spadł co ?!
Idę zadzownić do Brytola Geoffa :-) Tak się cieszę, że moja domena powstanie i moja praca zacznie się sprzedawać. Olek zaraz padnie, a Ja - sama nie wiem co ja, zakręcona na maksa jestem;-)

Jolka kochanie, Ja też czekam, ale wiesz, akcja z Miśkiem, nie siedziałam Ci na głowie, bo uznałam, że wpadniesz jak wszystko będzie uregulowane, a widzę, że jest i zajebiście się cieszę :-D
Madzia, ale luzik tak :-D

reklama
a ja sie witam z Tymi ktorych nie znam.:-)
Brydka Twoje prace sa piekne kazda ma w sobie cos nawet nie wiem jak to nazwac. jak bys miala chwile to chetnie bym sie dowiedziala jak to sie robi od czego zaczynac,
cfc girl madra kobieta oby wiecej takich ludzi na swiecie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry