reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Jolka, bo cię na gg nie było piczko :-D:-D:-D
kutwa 1.oo a ja nie śpię, więc się odezwij z rana, jak będziesz :-p
padam..... zrobiłam Sylwia, ale z rana na szkołe wrzuce :happy2:

reklama
Witam mamuski, my znowu po ciezkiej nocy:crazy:

Joleks ta Twoja gadzina to sliczna jest, na te oczy to nie jedno serduszko skradnie ja dorosnie:tak::-D:-D:-D

Brydka Ty kladz sie spac bo chyba z sincami pod oczami do pracy nie pójdziesz :-D:-D:-D, trzymam kciuki i czekam na wiesci

Będę lśniła :-D:-D:-D Nińka w biurze, a jak, z całą parą poszlam i najlepsze, że i mój Kamil się spodobał i mają jakąś kozak pracę w Ilkley i mus jutro wyłaś cv bo zrobił wrażenie na michaelu :-D Ja dziś podpisałam kontrakt z nim i jestem zajebiście szczęśliwa bo mam czas na przedszkole by spokojnie go zaprowadzać i na wsio jeszcze ;-)

Brydka - no to super ze ci sie poszczescilo. Gratulacje.
A ja dzis powiedzialam w pracy ze rezygnuje . Pracuje do konca miesiaca.
Za bardzo mnie to wkurzalo , mialam caly dzien zwalony przez ta robote , na dwie godziny musialam sie od wszystkiego odrywac.

Niuńka, dlatego Ja idę na full time. Powiedziałam Michaelowi, że strasznie się cieszę, że właśnie taka, bo jak iść to iść, a nie na kilka godzin. Ja Olka w Polsce i tak już bym oddała do przedszkola, więc się cieszę.
wszystko na spokojnie sobie załatwię i tak dalej ;-) Szkoda, ale jak masz mieć zrąbany dzień, to nie ma na razie sensu, odczekasz i znajdziesz coś fajnego, czego Ci życzę ;-):-)

hejka :tak::-)
ale pogoda dzisiaj przerąbana oczywiście wiadomo dlaczego ,mam auto więc nie ma pogody:wściekła/y::-(
idę po kawusię

reklama
Czesc dziewczyny:-) My wkoncu normalna noc mielismy i mam nadzieje, ze juz Aga bedzie w formie:happy:. Dodatkowy tydzien wolnego to juz wystarczy, najlepsze, ze codziennie placze ze chce isc do szkoly:szok::rofl2::-D:-D Troche sie jej nie dziwie bo w domu to nuda a w szkole to jednak ciagle sie bawia i kolezanki sa a nie takie pierniki jak mama...;-)

Niunka wcale Ci sie nie dziwie, ze zrezygnowalas bo pewnie za 2 godziny to wiele nie zarobilas a caly dzien do góry nogami

Brydka no ciesz sie swoim Malym bo jak juz pójdzie do przedszkola to Ci sie zateskni, ale to super rozwiazanie dla malucha, ja bardzo sie ciesze, za moja Aga poszla odrazu do przedszkola przynajmniej miala kontakt z angielskim, no i dzieci wiesz, ze mama nie zastapi kolezków;-)

Monika dolaczam sie do kawki;-):-D:-D:-D, tez z rana przy bb pije kawusie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry