Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sylwia, koniec frajdy, oj koniec, już nie pociągnę za 18 dni zaczynam pracę jesuuuu jak się cieszę. Zadzowniłam do przedszkola, miejsce czeka i nie mogę się doczekać. 8 futnów za godzinę, koniec z benefitami, bo biorę full time:-) za to wzrośnie reszta ;-)
Monika, obawiam się, że fochy moja kochana na mnie już nie działają Za dużo osób się fo****e i staje się to nudne
Napisałam zaraz jak się dowiedziałam kotek :-)
Brydka idziesz jak burza, GRATULACJE wielkie, tylko pochwal sie jeszcze co to za posadka, bo bylo kilka opcji;-). A jesli chodzi o benefity to czy warto siedziec w domu dla paru funtów skoro mozna zarobic o wiele wiecej i przy okazji realizowac sie .
Kochanie, praca w biurze, ale co dokładnie robić będę dowiem się jutro.
A jeśli chodzi o scrapowanie, to muszę przyznać że wymiana mejli z koleżankami ze stanów mnie miło szokuje :-)
No i zdziałamy z Maliną własny zestaw - tylko ciiii na szkole tylko kiedy ja to porobię, nie wiem, na razie biorę się za pisanie CV po angielsku, bo jutro muszę koniecznie rano wysłać
Brydka to narazie faktycznie masz glowe zajeta CV i wogóle pewnie maly stresik przed rozpoczeciem pracy jak to bedzie, ale wiem ze wszystko bedziesz miala zapiete na ostatni guzik Ale jesli mam byc szczera to wiele nie powiedzialas o tej pracy
Syliwa, umarłam i jestem w niebie - SussieM, czyli marzenka smykowa napisała do mnie na DS i powiedziała, że tak jej się podoba .... spadłam z krzesła. Będe tworzyć - powalił ją ten ostatni ze szkoły, którego właśnie idę włożyć :-) same zajebiste wieści dziś - zajebiście
hej dziewczynki
ja tez ostatnio na nic czasu nie mam, nic mi sie nie chce i w ogole jakas taka ochlapła jestem:/
moja Sarcia tez cos pokasłuje, nie wiem tylko od czego, bo na dwór jak raz na tydz wyjdziemy to jest dobrze
leje non stop, dzis zdąrzyłam do sklepu wyjsc, wrócic i zaczeło padac, buuu
cocolino, napisz co z córeczką, fajnie miec takiego szkrabkia przy sobie
dzieci stanowczo za szybko rosna