Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Moja córcia chodzi do klasy z Polakiem Mateuszem i od jakiegos czasu to dziecko bije moje dziecko!!!!

Caly czas jest jakis problem bo codziennie siedzi w kacie za kare, mama jest wzywana do szkoly i ciagle cos. Nie wtracalam sie bo nie mam zwyczaju dawac "dobrych rad" i kazdy ma prawo do wychowania dziecka we wlasny sposób, ale kiedy zauwazylam ze moja wygadana Aga idzie ze spuszczona glowa do szkoly i znowu wrócil problem obgryzania paznokci zaczelam sie niepokoic. Bo w szkole z nauka naprawde sobie swietnie radzi, wiec tak sobie pomyslalam ze dzieci, no i wyszlo. A to lokcie pozdzierane, bo zrzucil ja z krzesla, a to popchnal na samochaody, a to ja boksuje... no nie wytrzymam!!!!!!!!!! Dzisiaj poprostu narobie zamieszania i moze wkoncu cos sie zmieni, bo ja nie zamierzam zmieniac szkoly!!!!!!!!! Az mi sie plakac chce taka jestem wsiekla

po jakiś 3-4 miesiącach już miałam bardziej rozwinięte życie towarzyskie hehe:-) chętnie bym sie tam przeniosła z powrotem... mała dziura ale przyjemna