reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Agus04 Alex maleństwem był jak sie urodził, teraz to już kawał byka:-D ładnie sie moje dziecię już zaokrągliło... ciesze sie że nie jest nauczony noszenia na rękach bo bym chyba już nie dała rady...z moim kręgosłupem to dźwignąć 5 kg nie moge, a on już tą wage przekroczył:-)

reklama
helollllllll
U nas zimno i strasznie ponuro a wszystko przez ta pogode.
Brydka- Szymek ma sie lepiej,juz po katarku, sama nie wiem co to bylo jednaego dnia mial katar a grugiego nie. Nie wiem co to bylo.

Pozatym zapowiada sie nudny weekend:-(
A co u was kobitki?

Hejka dziewuszki, no a Ja walczyłam ze swoim blogiem, w końcu mus się reklamować :-D Już wiem, że oddam Olka do przedszkola, praca i potem studia, chcę iść na grafikę, marzę i zrobię wszystko by to osiągnąć.

pochwale się wam

Okiem Bry

a Ja i Olek chorzy :-( niestety te nasze wojaże ostatniesię odbiły na Nas. Cieszę się, że okej u Was w miarę. Ja na bank posiedzę w domu do wtorku, potem -.... napiszę :-D

Na imię mi Ania a obecnie mieszkamy w Leeds na Wortley :)
Mamy córeczkę Emilkę obecnie skończyła 3 tygodnie i jak na razie chowa się zdrowo oprócz małej wysypki która zaatakowała 2 dni temu i nie wiemy co to jest :)
Mam nadzieje że potówki ale cos mi na to nie wygląda idziemy do lekarza jutro zobaczymy co powie :(

hejka
Brydka- ladne arcydzielo. Buziaczki dla tych co chorzy.:-)
Cocolino 25 witaj:-)

U nas tez nieciekawie, Ciagle jakies katarki:wściekła/y:, do tego dochodzi zabkowanie Szymka i nieprzespane nocki:wściekła/y:.
Kiedy to sie skonczy,
Dziewczyny wiem ze kazde dziecko inaczej , ale miej wiecej to kiedy dziecko ma juz wszystkie zabki????????????????
Bo moj ma narazie 6 wiec do konca jeszcze daleko.

Niuńka, w wieku 18 lat na bank, jak się dobrze trzyma :-D:-D:-D:-D Sorka, musiałam to napisać :-D
Nie wiem, bo to właśnie u każego jest inaczej, więc ci nie powiem :baffled:
Cocolino witaj serdecznie, fajnie ci masz maluią kruszynkę, a Ja wielkiego gada, co mnie łachocze :-D:-D:-D
U mnie leje strasznie, chyba się zdrzemnę z Olkiem a potem podziałam na szopie :tak::-)

No i witam sie ja. U nas jakby bylo malo to jeszcze Aga nam sie rozchorowala i to naprawde, odrazu dostala antybiotyk:szok::szok::szok:. A jeszcze kilka dni wczesniej bylam z nia u lekarza i wszystko bylo ok, standarcik- paracetamol.Ale jak bylam dzisiaj w szkole powiadomic, ze Agi nie bedzie to pani mi powiedziala, ze jest jakas epidemia i z przedszkola nie ma juz 16-cioro dzieciaczków:szok::szok::szok:. U Agusi w klasie tez nie ma sporo dzieci, normalnie szok, pierwszy raz cos takiego widze.

reklama
Nefretete- no to tylko sie cieszyc ze tak ladnie nabiera na wadze, mamuska dobrze karmi ;-):tak::-D, oby zdrówko Wam dopisywalo bo teraz cos wszystkich lamie

Brydka- no super wyszlo, ale czyli co smyki na bok, czy bedziesz wszystko ciagnac? Jezu kiedy ty masz na to wszystko czas bo ja ciagle ze wszystkim latam i nie mam czasu skarapa porzadnie zrobic????

Niunka- trzymajcie sie jakos z tymi zabkami, ja niestety tez nie pamietam jak to bylo i kiedy sie skonczylo z tym zabkowaniem. Ale rzeczywiscie róznie to bywa bo kuzyna córka pierwszego zabka miala dopiero po pierwszych urodzinach:baffled: Moge Cie pocieszyc ze ja tez mam nieprzespane nocki:zawstydzona/y:

Cocolino25- witaj i przede wszystkim Gratulacje!! Widze, ze kazda ma jakies zmartwienie ze swoja pociecha, ciekawe co lekarz na to oby nie paracetamol:sorry:

Monika1213- ja bym sie chetnie za Ciebie upila ale nie mam czym:sorry::sorry::sorry:, ale chyba jutro sobie cos strzele, chociaz sie odkaze:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry