reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
Tja, Ja się od rana z bólem brzucha wzięłam za robote, zaraz mam goscia, za jakieś 10 min i porażka, bo wszędzie coś poprane, ale dobra, zapach lubię - co Ja gadam, nie wiem, ale że Ja naleśnik.... Ja w sobote w totka nie wygrałam, ale jak wygram, to bankowo dalej jeszcze dom. W kierunku Leeds, może środek Ilkley :-D

no kochana tak, mój braciszek się zdeklarował ,że zostaje na noc u mnie, a że się wcześniej z nim już umówiłam to nie mogę tego odmówić
Kama kochana będzie dobrze, super ,że jesteś.A z Mamusią super masz.Ja moją rodzinkę już niedługo też przywitam
Brydka Myszavik jest niezła babeczka;-), z jajem...fajnie...
No kochana ja jestem po niedawnej przeprowadzce więc kurcze znam ten ból.Rozpakowywanie jest najgorsze...ale potem sama przyjemność:-)

Magda, ale wiesz o co mi chodziło - o sobotę hahaha, jak już prawie nie jechałam:-D Co ty, Olek we własnym łożu mus, jak większość dzieciaków:tak:

Hejka - ja juz po pracy , troszkie juz ochlonelam:-D
Myszavik - ale ci niespodzianka , ja juz myslalam ze ty wogole zamieszkalas gdzie na innym kontynencie;-) Fajnie ze jestes.

Monika wysle ci prywanego z adresem mejlowym, i poprosze o ten przepis na ciasto bo nie mamy pomyslu na swieta

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry