reklama

Mamuśki z West Yorkshire

No to i mi sie zebralo zeby sie wkoncu odezwac :) tutaj spokojniej ciszej sympatyczniej i moze dlatego sie odwazylam :rofl2::tak:
Pare z Was pewnie tez mnie nie zna ale wiekszosc kojarzy :-)
Mam nadzieje ze teraz juz niezaniedbam forum i bede z wami dziewczonki :)
Monika nie mialam jak Ci pogratulowac :) zycze spokojnej ciazy:-) sorry ze dopiero teraz :zawstydzona/y:
Niunka ja to odrazu o porade prosze napisz kochana jak tam z jedzeniem Szymka? co je przez caly dzien bo ja juz nie wiem czy Micho je za malo czy akurat. nie wiem czy zupa na obiad starczy czy co :confused::confused:
a i dziewczyny moze poradzicie mi co mam zrobic bo od kilku dni Michal jak sie wnerwi a zdarza sie mu czesto uderza glowa w podloge albo w cokolwiek (sciana, krzeslo itd) boje sie ze zrobi sobie krzywde. kurcze on jest strasznym nerwsuem ale takie bicie glowa to juz przegiecie.
Madzia zaraz postaram sie wstawic zdjecie Micha bo rzeczywiscie dlugo sie nie widzialysmy i jeszcze zapomnisz jak wyglada heh;-);-)

Załączniki

• DSC03952.jpg
    DSC03952.jpg
    288 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC03956.jpg
    DSC03956.jpg
    289,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Mam nadzieje,ze ten wątek zostanie taki spokojny i przyjazny i bez żadnych podtekstów i zabawy-,,jedna baba drugiej babie''
Cieszę się Kasiu83 ,że jesteś.Stęskniłam się za Tobą kochana:-):-):-)

Hej kasiek, słuchaj, może to i głupie, ale moja koleżanka w polsce kupiła taki kask, bo Olka kota dostawała, ale szybko jej się znudziło walenie o ścianę głową. To taki okres i chyba wydaje mi się, że w końcu minie. Mój ciągle śpiewa i wchodzi na wysokie C, kota dostał dziś, ale czyta z ojcem, więc jest gites.
No i siemasz na wątku.
Kamyk jutro wolne, bo interwiev, więc trzymajta kciuki. No i pytał Magda, kiedy replay :-);-)
Ja się zastanawiam, co mam obejrzeć i zastanawiam się, czemu do tej pory kupowałam jednorazowe płyty ?! Twój Michał mnie uświadomił ?! :-D

Ja do zyczonek sie tez dolaczam:tak::-):-)

Kasiek to faktycznie masz problem, ja zwykle kiedy moja próbuje na siebie zwrócic uwage rzucajac sie lub cos w tym stylu, to nie zwracam uwagi ale tutaj to moze zrobic sobie krzywde, moze ten kask to jest jakies rozwiazanie, a moze kiedy widzisz ze zbliza sie ten moment to moze bierz Michalka na rece, ciezka sprawa:no::-(

Brydka no trzymam;-):tak:

A moja dzisiaj wsadzila sobie kamyczek do nosa:szok::szok::szok:, az mi serce stanelo, na szczescie wyszedl ale nadziwic sie nie moge, ze niby takie to juz duze i kumate dziecko a taka glupote zrobila:no::no:

witam kolezanki z poznego wieczorka
Jestem wykonczona bo Szymek zasnol o 23.30:wściekła/y: wszystsko przez ta drzemkie o 18.
Ale co zrobic.

kasiu83- witaj spowrotem, ciesze sie ze do nas dolaczylas.:tak::tak::tak::tak::-)
Wiesz co do jedzenia Szymka to roznie, ale ogolnie to ladnie mi je. Praktycznie wcina wszystko , obiadki je te same co my tylko w ubozszej wersji ( Bez duzej ilosci soli), czasami sa tez obiadki ze sloiczkow. Staram sie dawac mu na zmiane, no bo wkoncu w tych gotowych jest wiecej sklasnikow. Oprocz obiadkow codziennie wcina porcje owocko, jogurcik, ze dwa kawalki chlebka no i podjada chrupkami. Codziennie daje mu tez sok Bobo frut,bo tych co ja mu robie ze swiezych warzyw i owockow to nie chce pic:no:.

A co do uderzen glowa, to uwierz mi ze Szymektez mial taki okres , a teraz zdarza mu sie bic po glowie, jak jest nerwowy, oprocz tego szczypie i bije po buzi jak sie czegos zabrania. Sama nie wiem jak sobie z tym poradzic,:zawstydzona/y:Ciagle gadam jak nakrecona ze nie wolno, ze zrobil brzydko i takie tam a on jeszcze bardziej ma nerwy. Takze kochana nic ci nie poradze.

A tak swoja droga jaki Michas juz duzy i jaki ladniutki. Cudenko.
Kaska ale na takiego zeby malo jadl czy cos to on nie wyglada:-D:-p

Koncze dziewuszki bom padnieta do jutra

Ja z prośbą przyszłam:-)

Brydka - skoro obróciłyście się na pięcie i poszłyście sobie to ja Cię bardzo proszę uszanuj to że my próbujemy odbudowac atmosferę na wątku i nie pisz znowu postów tego typu. Jak chcesz napisac coś miłego to proszę bardzo ale kłótnie to już rób na swoim.
Dzięki.

Sylwia nie ma problemu, ale jak ona myśli, że się wybieli i teraz zwali coś na mnie to się myli, bo nie wie z kim zaczyna wojnę. Taka mocna a telefonów nie odbierała, więc wam pokazałam, czas się zastanowić. Kłamca jeden. Nie umiała rozmawiać przez telefon nawet - rzygać mi się chce, a do mnie to niech on nie podchodzi nawet. Niewdzięczna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry