reklama

Mamuśki z West Yorkshire

K&F bardzo się cieszę, że nie rezygnujesz, i cieszę się, że tu będziesz strasznie.
Ja generalnie zrobiłam przemeblowanie tak, jak się skończyło ?! Nic mnie nie pasuje, nic. Wróciłam do poprzedniej wersji. Czekam na Kamyka i lecim

reklama
Kasiu no witaj , witaj...Tak siedzę i się uczę, Marysię uspałam i teraz piszę.Oglądam W11 i chce mi się prażonego słoneczniku.
Kto jeszcze się pisze niech wyśle PW to wyślę adres,bo jakby kto zapomniał to się przeprowadziłam :-)

No Brydka dzięki za entuzjastyczne przywitanie :-D. Ale Pani Naomi to ja nie jestem, pomarzyć można... chociaż cieszę się, że blada jestem :tak::baffled::-).

Cfcgirl - jak masz jeszcze miejsce w salonie to mnie też możesz dopisać na kawkę.
A co do tej chrypki, to jednak wydaje mi się, że coś Emilkę jednak bierze, bo już 4 raz ją dziś do łóżeczka położyłam, śpi po 40 min i jest lekko rozpalona:-(.

K&F - fajnie, że jesteś.

No wiem, Ja się zgrywam:-) Dostałam telefon, że coś ruszyło w sprawie mojej pracy, więc czekam na txt i będę widziała. Tyle, że Ja chcę tam full time, nie kilka godzin, no, ale dobra. Kamil ustnie dał radę, za dwa tygodnie kolejny etap, myślałam, że już dziś będzie wszystko wiedział :crazy: Idę dziecko uśpić, o ile się da :-)

Witajcie dziewczyny:-)
pozwólcie, że i ja się tu wetnę:-p( nie jestem awanturna:-p)
pisanie na na forum bardzo pomaga mi przetrwać te trudne początki na obczyźnie:-(i dlatego zmartwiłam się, że tak popsuła się atmosfera na forum:-(
ale dobra duszyczka wskazała mi drogę do Was:-) za co jej bardzo dziękuję:-);-)

Monik, mój anioł stróż :-D Siemasz Marzenka.
Błagam nie gadajmy już o tamtym, bo szkoda czasu. Ja też nie jestem tu długo, więc wiem co czujesz, ale spokojnie, damy radę.
Teraz James chce mnie włożyć do szkoły na dwie godziny dziennie przystanek ode mnie na trzy tygodnie, ale nie, powiedziałam, że full time i ja poczekam na tamtą, lub inną.
Marzenka, bom Ja nie zakodowała, gdzie Ty mieszkaju ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry