reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
Jak Ja się denerwuje tą robotą. Zadzowniła do niego czy na pewno będzie.
Powiedział, że luzik, nie dostanie, to dalej wiercić będzie. Jest robota na Giblartarze :-D

Cześć!
Ja chyba na razie na dwa fronty będę pisać...:-).
Parę słów o mnie, bo tu znam jedynie Niunkę i cfcgirl, a i monikę1213 i nefretete też, chociaż je tylko wirtualnie, narazie ;-). Mam na imię Beata, a moja córeczka Emilka niedawno skończyła 3 miesiące. Mieszkamy w Shipley, ale obecnie poszukuję ciekawszego lokum, bliżej centrum Bradford, bo od stycznia wracam do pracy.
Kurde, mała mi zaczęła coś pokasływać z rana i jak ją teraz kładłam spać to już płakała z chrypką :szok:.
Niunka, a K&F w ogóle przestała pisać na forum? Nawet tu nie będzie zaglądać?
Dziś jadę oglądać jedno mieszkanko w waszej okolicy, może akurat mi się spodoba :sorry2:.

Ostatnia edycja:
Witaj Beatko. Wiesz co Marysia czasami tez mi tak dziwnie charczy jakby miała sapkę lub chrypkę.Może masz suche powietrze w mieszkanku??
Zapomniałam zjeść śniadanie z tej nauki :)

Cześć Pani Cambell ;-) Tak wiem, słyszałam od Magdy, żeś młoda śliczna, dynamiczna, więc witaj. Ja mam prawie 3 latka w domu, więc wymiękam przy was, ale małe samy lubi i szanuje, nawet zbajeruje jak trzeba, mam nadzieję, że będzie miło - taki nowy początek ;-):-) Według tego co mówią, nie, nie lubię afer i dla mnie temat skończony ;-):-) Czekam na telefon od Kamyka, co z pracą. Za 5 minut wchodzi. Przemeblowałam i znów wróciłam do poprzedniej wersji, szalona. U mnie powietrze suche i Olek też tak ma :crazy:

A propos tego co pisała Myszavik.Wiele dziewczyn z poprzedniego forum ma ciepłą energię, są sympatyczne i kochane.Dlatego żal mi tego,że z jednej grupy zrobiły się dwie.Mam nadzieje,że mimo tego,że niektóre dziewczyny zostały na starym forum, nadal będę utrzymywać z nami kontakt.:-)
Może Karolinka też wróci??

reklama
czesc dziewczyny
widze ze tu nieproszone goscie zagladaja i psuja atmosfere.:wściekła/y:

Kasiek83- no moze maly po jakims innym tatusiu:-D:-p
Madziu ja tez sie pisze na kawusie.:-)
Pozniej napisze cos wiecej bo Szymek teraz spi a ja musze posprzatac

Do góry