reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
Hohoho, Jolka, jak Jolka, napisała co myślała. Fakt, chciałam by Marta miała to mieszkanie, powiedziałam, by jechała, załatwiłam, dzowniłm do kolesia, ale jeszcze jej nie znałam, szczerze wolałabym by mieszkała tam Magda, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, jestem szczera do bołu, a ludzie tego nie lubia, ona pojechała na mnie ZA NIC, a to co mówiła przez telefon, bo jej nie oddałam LM light tylko normalne, a ona pali Lihgt to był jedyby argument przeciwko mnie, nie dam sobie jechać komuś kto jest już dla mnie powietrzem, Jolka mnie zna bardzo długo, wie jaka jestem, dzięki Jola.

Ale proszę wytłumaczcie mi, skoro Brydka i Ampar się nie lubią to czemu mają cieprpiec na tym inne????:confused::confused::confused: tak sę właśnie stało.
Jeste mi strasznie przykro, płaczę codziennie i nie potrafię przestac o tym myślec.

Dlaczego reszta dziewczyn się obróciła na pięcie???

Sylwia, ale czemu do mnie pijecie, haloo ? To ona się do mnie dopierzyła, nie ja do niej, hallo ???? Sprawa nie tyczy się mnie tutaj, tak czy nie, ona mnie sobie wzięła na ofiarę ?! Teraz Ja i ona, weźcie dajcie spokój, ze mna i z nią. Zaczęło się od akcji z Kasią. Mnei w to nie mieszać, bo się nie dam, i tyle. Napisałam, że was lubię i tyle, więcej nie mam nic do powiedzenia.

Brydka ale ja nie napisałam że to Twoja wina albo czyjakolwiek. Chodziło mi o to, że cała reszta dziewczyn powinna byc ponad to a nie dzielic się na dwa obozy.

DZIEWCZYNKI BO I JA SIE WNERWIE :-):-):-)
NIE WTRACAM SIE I NAWET NIE MAM TAKIEGO ZAMIARU.
NIE CHCE ZADNYCH PODZIALOW, NIECH BEDA DWA FORA A SPOTYKAC SIE I TAK MOZEMY WSZYTSKIE !! JAK JEDNA DRUGIEJ NIE BEDZIE CHCIALA WIDZIEC TO SIE PATRZEC POPROSTU NIE BEDZIE W JEJ STRONE A DZIECI JAK SIE POBAWIA RAZEM TO WYJDZIE IM TYLKO NA ZDROWIE :-):-)
POLSKA PLEJ GRUPA( ze tak powiem po polsku) MOZE NADAL POWSTAC
PLISSSS ZAKONCZCIE TEMAT BLAGAM BO I MNIE JUZ ZACZYNA BYC MEGA SMUTNO,

Sylwuś Ja wiem, ale zrozum, nikt nikogo nie zmusza, rozumiesz. Skoro dziewczyny nie piszą, to znaczy, że im coś nie pasuje. Ja nie wydzwaniam do nich i nie mówię " Ej, przejdzie do nas, bo tam jest feee ". Rozumiesz, po prostu kilka rzeczy było nie miłych i tyle. Tylko nadal powtarzam, kilka mam pisze na innych temtach, ale i na innych www. więc to że powstał ten wątek to nie był atak. Teraz i owszem, są tu te które nie chcą tam, ale czy to nie jest ich wybór ?!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry