reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Jaka szkoda,że cię Kasiu nie będzie.Kolejne spotkanie musimy ustalić jak będziesz mogła.
Noami oni rzeczywiście nie mają stronki ale na tych co ci podałam są domy wszystkich agencji
Kasia83 co u cię kobietko.
Kasia i Fabian koło 7 będziemy, nie na długo,ale na tyle co by się garstką ploteczek wymienić...;-)No i se jednego zakurzyć z Edytką.;-)

reklama
Noemi, Naomi ( wolę się zabezpieczyć ) bo znów spale :-D Szukaj szukaj, bo jest tego dużo, w Move2 mieli fajne kiedyś. Ja może też opuszczę Menstonowe pielesze :-D nie żartuje, na razie nie, ale mam w planach cały czas.
W każdym razie, co do spotkań to już wiecie, szkoda, że cię nie będzie Kasia, ale jeszcze na gg jesteś :-D
Kamyk już w domu, czekamy na kogoś i będzie ...:-)

Ie robić rybkę zapiekaną pod pomidorami.Marysia nareszcie padła...Musze oczyścić się ze złych fluidów , bo Marysia chyba wyczuwa moje zdenerwowanie i nie może usnąć, a za dużo ich było w ostatnich dniach.No ale mam nadzieje,że teraz już pośpi chwilę a ja będę miała już tylko pozytywną energię w okół siebie.
Miłego wieczorku kochane koleżanki
Wysyłąm Wam poytywne Anioły ,żeby chroniły Was i Wasze rodziny
4417667mk5.jpg

makeawishkv3.jpg

no a ja jestem po usg
wszystko jest ok ,wybadała mnie strasznie dokładnie i długo ,a ja myslałam by jak najszybciej pobiec do łazienki :tak:oczywiscie jak już wiedziałam że to chłopiec na 100% i jest cały sliczny i zdrowy no i duży :tak::-);-):-D

To świetnie Monika, najważniejsze, że dzidziuś zdrowy!!:-) A pamiętam, jak ja byłam na tym połówkowym USG to tak długo trzymałam siku, że jak poszłam do kibelka to chyba z 3 minuty sikałam malutkim strumyczkiem, bo mi się tak jakoś przyblokowało przez to wstrzymywanie:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D.

Monika brawo kochana, będzie co opijać na kolejnej imprezie:-):-):-)
To połówkowe badanie zawsze tak długo trwa.No i kolejny kawaler się dla naszych laseczek Noami szykuje...;-)

dziewczyny jestem zyje :-)nie bylo mnie caly dzien w domciu, jak uspie malego to napisze dluugiego posta :-)
poki co to- Monika suuuuper ze wszytsko wporzadku, ze widzialas synusia ahh az mi sie moj polowkowy skan przypomnial - mialam go dwa razy bo pecherz byl za pusty :-) ok ide rozpakowac zakupki i dac kasze malemu w przerwie u can dance bede pisac do was kobietki:-)

reklama
Do góry