reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
czesc mamusie :) Madziu widze ze my dwie na weekend w londynie hehe moze sie gdziesz napotkamy heheh buziaczki a teraz uciekam bo z tesciami na miasto wypad czas hehe :) buzki dla wszytkich mam :*

:-):-):-)Marzenko ciepbie również było miło poznać .I pamiętaj kochana, głowa do góry.I jak tylko będziesz potrzebowała pomocy, wal jak w dym.Jak będę mogła , pomogę.I nie masz się czuć skrępowana.Ja nie oczekuje wdzięczności.Pomagam bo lubię ludziom pomagać, a nie dlatego,że czegoś w zamian oczekuje.:-):-):-)

Kaśka zatrzepie tymi swoimi długimi rzęsami i wprowadzisz się we weekenda :-D No dobra, to ja tam czekam.
Sylwiam, jakbyś hasło dała wcześniej to Ja bym wpadła, ale sama rozumiesz :-)
Marzena, w poniedziałek poprawimy Ci humor, a na razie wiesz, sama miałam doły nie raz nie dwa, to wasz początek, laska, twarda sztuka jesteś, nie daj się ;-)
No dobra, dziecko ubrane, tylko Ja nadal jak po piżdżama party:sorry:
Magda
prawdę powiedziała, " złotym dzieckiem " jest :-p
No Myszavik powiem ci, że następna luksusy, tylko weźcie uważajcie na zamaskowanych :-D Ja się panicznie boję, jeszcze wczoraj ogladałam " Trairor " i Londyn z daleka :no::-) Panikara, a jak. No dobra, co tam gadali po pakistańsku to się gubiłam, ale reszta mnie wystraszyła.
No dobra, koniec ględzenia, spodnie na tyłek, i jadziem niebawem, w kazdym razie, " miłych " kawek, spotkań i weekendów Paniom ;-):-)

Witajcie dziewczyny:biggrin2:

to ja tak na początek wstawiam Wam przepis na niedzielne ciasto:-D

Składniki:
- 1 kostka masła,
- 2 szklanka cukru,
- 1 łyżeczka soli
- 4 jajka
- 1 szklanka suszonych owoców,
- 1 szklanka orzechów
- sok cytrynowy
- proszek do pieczenia
- 3-4 szklanki dobrej whisky

Sposób przygotowania:
Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź czy whisky jest dobrej jakości. Dobra ... prawda? Przygotuj teraz dużą miskę, szklankę itp. utensylia kuchenne. Sprawdź czy na pewno whisky jest taka jak trzeba ... by być tego pewnym nalej jedną szklankę i wypij tak szybko, jak to tylko możliwe.
Powtórz operację.
Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszystą masę, dodaj łyżeszke sukru i ubjaj dalej.
W miedzyszasie zprawdź czy wisky jest na pewno taka jak czeba. Najlepiej sklaneczke. Otfórz druga butelkie jeźli czeba.
Wszuś do mniski dwa jajki, obje szlanki z owosami i upijaj je mikserem. Sprawś jakoź wiski żepy pootem gośie nie mufili sze jest trojonca. Wszuś do miszki szyśką sul jaka masz w domu czy so tam masz szysko jedno so, f sumje fsale nie nie ma snaszenia so fszuśisz ! Fypij skok sytrynnmowy.
Fymjeszaj fszysko z oszehami i sukrem fszystko jedno i frzudź monki ile tam masz fdomu, osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka, usaw ko na 350 stofni, saaaamknij źwiszki.
Sprawś jakoś fiski sostanej ot pieszenia siasta i iś spaś.
happy.gif

Marzenko to ja chyba po wlasnie takim pichceniu robilam zakupy:-D:-D:-D, ale obylo sie bez dwóch butelek.
Wyslalm maila i moze uda mi sie dogadac i pieniadze odzyskac:sorry:

JA tez spadam i dozobaczenia wieczorkiem albo po weekendzie, zycze wszystkim udanego dzionka:tak:;-)

Dziewczyny ja nienadazam za tymi wszytskimi watkami i tu czytam i tu :-)
Wlasnie wrocilam z ogladania mieszkan :eek::eek::eek:
podjezdzam taxowka pod blok patrze a on nowiusienki super extra wyglada, obok nowy plac zabaw dla dzieci, znajomy taksowkarz nam powiedzial ze te bloki sa inne niz te wiezowce bo tu mieszkaja inni ludzie itd no to wchodze patrze i oczom nie wieze hehe blok okazuje sie odnowiony tylko z zewnatrz a w srodku ZAGLADA mieszkania chyba gorsze niz u nas w Polsce te co daja ludzia jako zastepcze tymczasowe :crazy: meble w kuchni zrobione ze sklejki pokoje takie ze nie wiem czy lozko by sie zmiescilo nasze a lazienka o fuuuuu brrr wyszlismy stamtad mowiac nie dziekuje :rofl2::rofl2::rofl2:
Jednak chyba wynajmiemy sobie mieszkanie sami.
ide teraz sprzatac i ruszam z malym na spacer jak wstanie
jutro wreszcie moja kolezanka ma wolny weekend wiec moze ja namowie na jakas wyprawe :-):-)
milego dzionka laseczki

reklama
Marzena ja to chyab przerobie ten przepis :) jeden z lepszych jakie widzialam :-):-) tylko kurde nie mam glownego skladnika czyli whisky :no::-( ale zawsze na spacerze moge zajsc do sklepu i dokupic :-p

Do góry