reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Dziewczyny pada śnieg :-D Normalnie widzę śnieg i nie wierzę :-D Oleśka kochana, witaj wsród tych.... no nas :-D Fajnie, że już zaraz niebawem, nowy członek rodziny i obyś jak najszybciej urodziła.
Nie czytałam, wiem tylko, żeśmy wszystkie chyba miały kozak weekend, bo mój rewelacja, no i gorączka wczoraj 39 więc wymarzłam, ale kozak, nie żałuję, przemęczę się na czochu i będzie git, no i bry w nowym tygodniu :-D Boże jak mnie boli gardło, dobrze, że gadać nie muszę ;-)

reklama
ale cisza ..........jak makiem zasiał :tak:
mnie tez boli gardło a najgorsze że tabletki raczej nie dla mnie :no:
weekend hm sobota sprzątanko ,niedziela car boot (cieniutki był) i goscie ;-)mąż się zepsuł :tak:i na dobranoc nieziemsko mnie wkurzył :wściekła/y:
jak napisała juz Kasia.J znamy sie jak narazie internetowo ,dostawałam od niej masę pozytywnych fluidów :tak:i ciepłych słów jak byłam w Polsce i czekalam na kolejna wizytę u lekarza :tak::-)
a dzisiaj poprostu jak narazie siędze w domku i sie zastanawiam kto za mnie zmyje sterte naczyń i zrobi obiadek :tak::-D bo ja mam lenia

Witam dziewczynki.Wróciliśmy wczoraj około 9 ,ale yłam zmęczona więc nie pisałam.
Kto za mną tęsknił??Ręka do góy, bo mnie strasznie uszy w niedziele piekły :-D:-D:-D:-D:rofl2:
Oczywiście w czwartek czekamy na was z Marysią:-)
A dzisiaj siedzimy w domu bo za zimno,żeby łązić , a poza tym mam wrażenie,że coś chce mnie dopaść.Zrobiła mi się skwara w nosie- czyli zimno, opryszczka jak kt woli i mnie bol.Nie widac jej na szczęście, ale swędzi jak jasna cholera...
Czekam na pw od dziewczyn, które potrzebują mój adres.
Kasiuj - koło nas jest mieszkanko do wynajęcia. widziałam na necie-cena chyba 430 za miesiąc.

Czesc dziewuszki!!!!

Cos mi sie ostatanio pisac nie chcialo!!!
Oleska witaj wsrod mam z west Yorkshire!!!
Ja mam nadzieje ze u nas sie zadne chorubsko nie urodzi bo w piatek do polski.
A i musze jeszcze pojechac do miasta jakies zakupy porobic.A tu teraza taka pogoda i śnieg.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:.

Czesc dziewuszki!!!!

Cos mi sie ostatanio pisac nie chcialo!!!
Oleska witaj wsrod mam z west Yorkshire!!!
Ja mam nadzieje ze u nas sie zadne chorubsko nie urodzi bo w piatek do polski.
A i musze jeszcze pojechac do miasta jakies zakupy porobic.A tu teraza taka pogoda i śnieg.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:.

Czesc

Ale dzis zimno :baffled: I przez chwile rano snieg padal :-) A moj Kubus mnie pyta, kiedy on bedzie na dluzej chodzil do szkoly, bo teraz jest za krotko. :tak: Ciesze sie bardzo, ze mu sie tak spodobalo. A moj maz rzucil tekstem, ze moze w przyszlym roku w wakacje wrocilmy juz do PL, a ja teraz nie wiem czy mam sie cieszyc, czy plakac.

Brydka, Monika - zdrowka, Monika, moze plukaj szalwia, ma takie wlasciwosci antyseptyczne, albo sola

cfcgirl - fajnie, ze weekend udany, a przez jaka to agencje? moze obejrze sobie; jutro mamy dwa domki do zobaczenia, moze akurat od razu cos spasuje

noami, Kasiek - a jak Wam ida poszukiwania?

reklama
Czesc
U nas dzis ubieramy choinke i mieszkanko juz na swieta :-)
A ja zaczynam sie doslownie toczyc:szok: Moj maz sie ze mnie smieje ze juz chodze jak kaczka :-D a to jeszcze 5 tyg :zawstydzona/y: Mam do was pytanko czy wam tez mleko naplywalo do piersi (no wiecie takie smieszne uczucie :-D) przed porodem tak ze to czulyscie?Bo ja juz drugi raz dzis poczulam:szok: a z Abi tego nie mialam i nie wiem czy to cos moze znaczyc ze to juz blisko ....?

Do góry