Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wiem,że w danym momencie to nie jest może śmieszne ale z perspektywy czasu to można się nieźle uhahać... Kurde a propos porządeczków przedświątecznych: ja też nic jeszcze nie zrobiłam ale dziś się biorę,obiecałam sobie że machnę dziś okna no i może troche w szafie w sypialni mały przegląd....

i jak tam OB małej??
a ja okna szorowałam
. Wazne, ze czyste :-) Wczoraj miałam stażystkę do przyuczenia, dzisiaj będzie druga a potem kierowniczka zdecyduje, którą wybrać na moją nieobecność. Już odliczam dni.... A mnie boli szczęka... Czytałam na internecie takie same objawy innych osób i w 99 % mam to ze zgrzytania zębami (do czego mam skłonnośc w nocy). Do lekarza na razie nie idę, bo mam do nich aseksulany stosunek :-) Jak biorę ibuprofen to mi przechodzi, no zobaczymy.
Ubaw miałam po pachy.
,ale nie widzieliśmy się z pół roku
.
.
.
;-).
. Mnie też czasem swędzi ręka żeby Lenę przyprowadzić do porządku ale się powstrzymuję ,może pozwolę Piotrkowi co by czasem dał jej klapsa
bo jeszcze wychowamy buntownicę;-).
.
Wczoraj podczas wygłupów z M się przewróciłam, noga mi sę podwineła, wygieła po dziwnym kontem iiii.....

Ciekawe jak to zrobie.....