• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie kochaniutkie
icon_smile.gif

Moje gwiazdy dzisiaj wstały przed 7
shock.gif
Oczywiście wyganianie je nic nie dało wiec musiałam wstac i Ja
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_wink.gif
Teraz jedzą płatki z mleczkiem a Ja klikam do was
icon_razz.gif
icon_wink.gif

anian dużo siły przesyła bo wiem jak się czujesz hihi

Kasiu a czemu was nie przyjmą jak jest miejsce?

Karolinko to fajnie że z bratem po takim czasie sie spotkaliście i tak objedliście czekoladkami hihi ;-) Radzia oczywiście pozdrowie ;-)

Bodzinko Łoł to żeście zaszaleli ;-) Życzę szybkiego powrotu do normy by nóżka szybciutko siE zagoiła ;-) Powodzenia z małym u chirurga :-)

mmm napisz coś do nas i się nie ukrywaj Babo!

Justyś a tobie co ten Paweł robi że wieczorkami do nas nie klikasz heeee??? hihihi ;-)

MamaBoo to żeś zaszalała hahaha teraz sąsiedzi będą mieli temat miesiąca jak to szalejesz w Niedziele Palmową hahaha

reklama
Witam się z rana. wstałam dziś już przed 6 i nie poszłam do pracy bo Kamilek w nocy miał gorączkę 39 stopni nie kaszle nie ma kataru i niewiem skąd taka goraczka. Idę dziś z nim do lekarza wolę wcześniej niż pózniej. M ma grypę i mam nadzieję, że Kamilka ona nie łapie :-(:-(:-(

Baśka zdrówka dl aKmilka.Nie idą mu ząbki???Może to nic poważnego...Pokuśtykałam troche po domu, bo przy dziecku sie nie da siedzieć i boli noga znowu....

Witam,

Mnie czeka dzis pracowity dzien. Musze isc na targ, jechac do Katowic do biblioteki, wysprzatac ostatni pokoj (wczoraj udalo mi sie z kuchnia i przedpokojem oraz wszystki okna umyc), odwiedzic babcie, a pod wieczor maja sie znajwic monterzy i maja wymieniac wodomierz...

Basia duzo zdrowka dl Kamila i dla M.

Bodzinka przynajmniej odpoczniesz, a maz wyreczy Cie w przygotowanach swiatecznych ;-) Mam nadzieje, ze szybko sie ulezy

Karolina im wiecej o tym mysle, tym bardziej chyba bede rozczarowana, jak jednak dostane okres... Jakby jednak nie patrzec, to nie jest najlepszy moment. A owszem milo byloby Ci potowarzyszyc ;-)

Kasia dlaczego jednak nie ten zlobek?

Milego dnia,

Bodzinka - ząbki mu nie idą Ma narazie wszystkie oprócz piątek.

Byliśmy u lekarza i jestem zła bo Kamilek ciągle ma innego lekarza gdyż tak się oni ciągle zmieniaja w przychodni i niewiadomo czemu. Powiedział że ma zaczerwienione gardło i przepisał tylko Bactrin i mam mu podawać 2 razy dziennie. Znacie może ten syrop???? Jakos nie mam zaufania do lekarzy. Kamilek zasnął wogóle dziś jest tak osłabiony że wogóle nie chodzi :-(:-(:-(

.Witanko dziewczyny :-).

.Ja dziś nawet zadowolona bo zaczęłam załatwiać różne sprawy zaległe;-) z Lenką na bilans jutro idę,dzwoniłam do pracy w sprawie pita i byłam dziś z Lenką u fryzjera,fotkę wkleję wieczorem jak naładuję baterie:-D.

.sandros bo tak naprawdę to ciężko znaleźć odpowiedni czas na ciążę,więc czasem lepiej jak natura za nas decyduje:-p. Miłego zalatanego dnia życzę.

.trysia haha :-D faktycznie,lepiej żeby z uchem było lepiej bo nie wiadomo co tam ktoś kiedyś powie "masz":rofl2:.I po lekarzu już?.

.baska nam kiedyś lekarka przepisała bactrim ale to w przypadku gdy Lena i kaszla i smarkała i ogólnie była przeziębiona,tak poza tym to przepisuje nam lżejsze leki.

.bodzinka no to poszalałaś wczoraj;-).

.No to mamy już 15 tydzień z maleństwem:-).

.Lecę sprzątać trochę.

.pa.

Karolinna - dzwonilismy jeszcze do jednego lekarza a raczej lekarki odnośnie tego leku co o tym sądzi i powiedziała ze jezeli dziecko nie ma kaszlu to ten Bactrim pomoże a gorzej byłoby gdyby kaszlał. I Nurofen nam poleciła kupić na goraczkę.

reklama
Karolinna - niewiem czy zaufana powiem ci ze musze szukać jakiejś przychodni gdzie lekarze ciagle sie nie zmieniają.

Kaśka - własnie czytalam ze to nie antybiotyk. Kamilek teraz zjadł czekoladkę i cistezko aż uszy mu się trzesły :-) A dlaczego nie dla was ten żłobek Kasiu????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry