Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wyczułam pierwszą trójke
Wg schematu za wcześnie ale co tam

a ja chcę wiosnę

na szczęście wszystko okey tylko szczepienie Dody przesuneli bo jakies chrostki ma na plecach ja mysle ze to uczulenie bo ma juz to jakiś czas i powoli schodzi ale na wszelki wypadek poczekamy narazie mam smarować fioletem na spyrytusie a Stasiu waży już 10.280 !!!!! totalny szok
a jak się urodził mial 2.200 ale to chyba dobrze nic nie gadala że duzo tylko pytala czy się rusza
a to on najbardziej lubi szczegolnie w chodziku wszedzie go pelno:-):-):-)
Ucałuj synka dzielny chlopiec oby tak dalej biedactwo:-(ja tam sciągam Stasiowi zeby wszystko było okey lekarka mi kazała.
tęsknota!!!!
.więc jak najszybciej życzę znalezienia pracy;-). No to sobie w autobusiku posiedziałaś... byłaś sama czy z Sonią?.
.Wiesz zazdroszczę ci że tak ci ślicznie Patusia juz mówi,Lenka niestety nie jest rozgadana,tzn.trochę mówi ale zwroty typu"nie ma" , "chce tam" ,"papa" itp. Patusia często spotyka się z rówieśnikami?.
,na razie opieram się tylko na internetowych testach o płci maluszka
taka zabawa;-). Wiem co czujesz jeśli chodzi o tak długą nieobecność męża wiec przytulam mocno. Twoja Doda ma bardzo fajne włosy,takie długie i gęste
.
.
nie przypuszczałam że tej zimy jeszcze zobaczę śnieg w Polsce a tu taka miła niespodzianka
.