baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Hej dziewczyny melduję się 2 w 1 i w nienajlepszym stanie. Wczoraj wieczorem mialam gorączkę 38 stopni. Pocilam sie w nocy tak, ze się ze mnie lało. Piżamę miałam taką mokrą że szło by ją wykręcić a wlosy mi się tak skręcily jak u barana rogi (a włosy mi się wogóle nie kręcą) Normalnie balam się czy maluszkowi coś nie dolega, ale ruszal się cały czas. Dziś rano już nie miałam gorączki ale mam katarek, który jest taki ciężki do wysmarkania ;(
Karolinna - piję teraz herbatę z sokiem z malin (od babci) może faktycznie przyśpieszę poród
A propo to slyszalam, ze w ciąży nie można jeść malin a niewiem dlaczego także niechętnie chciałam taką herbatę pić ale mąż mnie zmusil, że mi ona pomoże się wykurować. Ja też nic nie chcę krakać...a może ty masz już w brzuszku fasolkę 
MariaOla- gratki na 6 okienko
Ja szpinaku nie lubię beee ale naleśniki bardzo
Ja gotuję dziś zupę grzybową ze świeżych grzybków 
Iza - cieszę się, ze wszystko ok. Co do Karolinki to napewno marudna z powodu ząbków i tego, ze nie może leżeć na brzuszku. Musisz starać sie ją jakoś zabawiać teraz
Myłam wczoraj dwa okna przeziębiona ale tylko z zewnątrz przetarłam szyby i nic więcej. Więc tak raz dwa bo byly myte przez męża niedawno a przez deszcze się ochlapaly 
Mokatte - gratki dla Darii tych 5.
Luczynka - ja też dalej 2 w 1 więc nie martw się
Kubusiowa - mam pytanie bo nie doczytałam nigdzie, wiem ze Kubuś chodzi na rehablilitację a z jakiego powodu??? Pytam bo chcę uniknąć w przyszlości blędu i wiedzieć na co zwracać uwagę
Milego mycia okien
Mnie zostaly jeszcze 2 do umycia ale poczekam, aż mąż umyje
Suwaczek mój pnie do przodu hurra, hurra :laugh: (ale troszkę się boję)
MamaBoo- ja też chcę listę tych adresów ale na mój musicie jeszcze poczekać
Karolinna - piję teraz herbatę z sokiem z malin (od babci) może faktycznie przyśpieszę poród
MariaOla- gratki na 6 okienko
Iza - cieszę się, ze wszystko ok. Co do Karolinki to napewno marudna z powodu ząbków i tego, ze nie może leżeć na brzuszku. Musisz starać sie ją jakoś zabawiać teraz
Mokatte - gratki dla Darii tych 5.
Luczynka - ja też dalej 2 w 1 więc nie martw się
Kubusiowa - mam pytanie bo nie doczytałam nigdzie, wiem ze Kubuś chodzi na rehablilitację a z jakiego powodu??? Pytam bo chcę uniknąć w przyszlości blędu i wiedzieć na co zwracać uwagę
MamaBoo- ja też chcę listę tych adresów ale na mój musicie jeszcze poczekać