reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam was cieplutko!!! Przepraszam, że się tak wtrącam ale mam pytanko - Czy są tutaj może jakieś mamuśki z Gliwic??? Bo ja właśnie mieszkam w Gliwicach, jestem w 3miesiącu ciąży i chciałabym jakiejś porady odnośnie dobrego ginekologa w gliwicach.
Co myślicie o doktorze Mieczysławie Rajsie albo Adamie Rajpercie (o ile ich znacie???), Burchacińskim czy też Arabskim???
A może polecacie jeszcze innych - jestem w rozterce. Będe wdzięczna za każdą odpowiedź i porade ;D Pozdrawiam cieplutko

Witam!
Ja niestety kolejny dzien w wersji 2in1, ehhh... :( A tak bym juz chciala miec swoje Malenstwo przy sobie tak jak Wy.

sami ja niestety CI nie pomoge bo jestem z Rybnika, przykro mi

anian no jakos sie jeszcze trzymamy, ale do rozwiazania to kto wie, moze cala noga bedzie w gipsie :laugh:

baska mam nadzieje ze dzisiaj jest juz lepiej z Twoim zdrowkiem :) kuruj sie dziewczyno i zbieraj sily na MAluszka ;)

Sami - witaj, niestety Ci nie pomogę bo jestem z Katowic :(

Basia jak tam Twoje zdrówko, myłaś okna chora?

Anian gratki dla Pati z okazji zębolka. Karolince pomału wychodzą górne i nie umieją się przebić, bidulka smaruję jej żelem. W zasadzie nie wiem czy jest marudna z powodu ząbków czy dlatego że nie moze leżeć na brzuszku ???

MamaBoo - a na tej liście będą adresy? Chyba nie co? Myślę że by się przydały ;)

Karolinna - gratki dla Lenki! Buziaki dla małej damy! A w tej piaskownicy to nieźle musiałaś się wkurzyć co? Mam nadzieje że Lence nic nie jest po tym incydencie.

MariaOla - gratki z okazji 6 okienka :) Czas szybko biednie.

Kubusiowa a gdzie chodzicie do neurologa, prywanie ??? My też mamy jutro wizytę kontrolną ale w poradni rehabilitacyjnej u tego faceta co nam instruktaż zrobił. Okaże się czy te menczarnie dały jakiś rezultat.

A u nas już dzisiaj jest lepiej, wczoraj też było ok. Ja też w sumie nie mogę narzekać na mojego chłopa, dużo mi pomaga i w ogóle. Ale czasem chciałabym żeby był bardziej czuły i miły. Kubusiowa dokładnie zorientowałaś się o co mi chodziło. Trafiłaś naprawdę w dziesiątkę.
Dziękuję Wam Kochane za słowa otuchy i pocieszenia, wydaje mi się że ja czasem za dużo od niego wymagam, a może sama wcale więcej mu nie daję niż on mnie. CHociaż bardzo się staram, myślę że jednak nienajgorsze z nas małżeństwo, wierzę że przetrwamy bo się naprawdę kochamy.

Jeśli chodzi o karmienie Karolinki to w dalszym ciągu preferuje cyca, wczoraj starłam jej jabłko i próbowałam dać troszkę zjadła ale się krzywila i za bardzo nie chciała. A kaszki wieczorem to już wcale nie chciała, może dlatego że była na wodzie i jej nie smakowała.

Wczoraj byłam w parku chorzowskim (MamaBoo szkoda ze się nie spotkałyśmy) spotkałam sie z koleżanką z którą lezałam w szpitalu a ona urodziła w ten dzień co ja. Przez cały czas do rozwiązania leżałyśmy na jednej sali (dwuosobowej) i trochę się zżyłyśmy. Fajnie było się spotkać, jej córeczka Martynka jest śliczna i o jakieś kilo cięższa od Karolci. No ale jak się urodziła to też miała kilo więcej ;)

Izunia to dobrze, że między Wami lepiej. Cieszę się - naprawdę :) Dzisiaj chyba też pójdziemy na spacerek :)
A co do adresów to wysłałam Ci priva żebyś mi go podała :) Bo wszytskich mam tylko nie Twój :)
A co do dosładzania to Ci nie pomogę, ale ja np. dodaję odrobinkę kucharka do zupek dla OSkara.

Sami ..... karlam jest z Gliwic, możesz też ją złapać na Stycznióweczkach. Powodzenia i gratulacje MAMUSIU ;)

Karolinna ... no no no nie masz @ i byś chciała .... no no no ;) nie chcę krakać, ale ja też się raz przyznałam głośno, że bym chciała być w ciąży i okazało się, że jestem ;D

Izuniu ..... faceci są z marsa, a my z wenus ... jesteśmy różni i trzeba o tym pamiętać codziennie .... O miłość powinny dbać dwie osoby i skoro facet jest w tym troszkę upośledzony ;) to zawsze można mu pomóc, zachęcić, albo zawstydzić przykładem. Cieszę się, że zaczęłaś myśleć pozytywnie. Powodzenia :)

MamaBoo ... mi też wyślesz listę, prawda ?? Jak urodzę to każda sobie sama mnie dopisze - myślę ;) A ci to miało znaczyć, że robi się z Ciebie taki MONK ?? (Monk to Mnich, a tak mam na nazwisko ;) )

Luczynka ... fajnie, że codziennie rano się meldujesz, bo jak pewnego dnia cię nie będzie to już będziemy wiedzieć, gdzie jesteś. Życzę ci aby lekko i szybko poszło :D I tobie Baśka też :D oczywiście !

Ale mi się dziś udało kupić szpinaku i szaleję w kuchni :) Część zamrożę, a z części zrobię naleśniki ze szpinakiem ... pyyyyycha :p

iza1 - cieszę się że wszystko wróciłodo normy, i nie panikij więcej  ;), sama stwierdziłaś dzisiaj że sie kochacie, tak trzymaj!
Ja nie dosładzam niczym jedzonka Kubusiowi, a kaszke kupiłam z dodatkiem mleka modyfikowanego bo na wodzie Kubusiowi tez nie smakowało spróbuj zmienić napewno Karolince zasmakują.
My chodzimy do neurologa do osrodka gdzie jestesmy na rehabilitacji. Powodzenia jutro na wizycie, a co do postepów to toche musza potrwać cwiczenia ;D

karolinna - jutro mamy wizyte u neurologa i napewno zdam relacje, bardzo serdecznie zapraszam na seansik, jesteście z mokkate zmotoryzowane więc już do Żor do Kubusia i do mnie w odwiedzinki ;D

mamaboo
- dzieki za listę ;D,miłego spacerku :D, szpinak brrrrrrr

Sami - witam, niestety j również nie pomoge jestem z Żor, moge jedynie polecić lekarza z Katowic, jak bedziesz zainteresowana to daj znać  :)

luczynka - a ty jeszcze 2w1, a tak ciepło chyba juz masz dość, powodzenia :)

mariola - gratki na 6 okienko,!

zmykam do mycia okienek, Kubus smacznie spi

reklama
Do góry