reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
nio to spotkanie nasza diablico w piątek:-)

piątek godz 15 wieża spadochronowa:tak:

lecę zamówić pogodę ;-)
s322oneczkouw6.gif

i chyba lecę spać już;-)
kotekhamaklg7.gif
.

Witam wieczorkiem!
LUCZYNKO OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!! BUZIAKI DLA TWOJEJ MALUTKIEJ CÓRECZKI!!!!!

Tak też myślałam że Luczynka się rozdwaja :happy:

A my niedawno wróciliśmy od mojej koleżanki, kupili sobie mieszkanko i byliśmy pooglądać. Fajne jest :-) Najważniejsze że są na swoim :happy:

Karolinka już dawno śpi, fajnie że spotkanko w piątek bo ma być super pogoda :tak:

A jutro jedziemy z Karolinką na kontrolne badanie słuchu, mój tata nas zawiezie bo mąż niestety do pracy idzie :no:

Mokkate my też musimy kupić kubek niekapek i chcemy kupić z Aventu bo podobno są najlepsze, ale nie wiem. Kiedyś na TVN Style w Mamo już jestem było o kubkach niekapkach i było powiedziane że im więcej ma bajerów, tym lepszy. Musi być z takim zaworkiem żeby dziecko musiało mocno pociągnąć żeby coś poleciało. Takie są najbezpieczniejsze.

Karolinna fajna ta ciekawostka, Lenka juz duża dziewczynka i doskonale na pewno rozumie co do niej się mówi :happy: a jak tam jej postępy w chodzeniu?

Na razie kobietki, może jeszcze dziś się odezwe.

acha,mokkate najlepszy jest kubek niekapek z aventu:tak: obie z Lenką wiemy coś na ten temat:cool2:,to jest naprawdę n i e k a p e k :-)

iza moja mała radośnie przenosi się na pupci i trzymając się mebli,ścian ,moich rąk:-) jednym słowem ekstra:tak: .A czemu Karolka na badanie sałuchu:confused: przecież jest jedno badanie jeszcze wszpitalu jako noworodek:confused: .

reklama
Do góry