reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
LUSZCZYNKA..... WIELKIE BUZIAKI I GRATULACJE
diablica2
DZIEWCZYNY A CO Z TYM SPOTKANKIEM W PARKU kOŚCIUSZKI?
JA CHCĘWAS POZNAĆ....
JA CHCĘWAS POZNAĆ....
Witam wieczorkiem!
LUCZYNKO OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!! BUZIAKI DLA TWOJEJ MALUTKIEJ CÓRECZKI!!!!!
Tak też myślałam że Luczynka się rozdwaja
A my niedawno wróciliśmy od mojej koleżanki, kupili sobie mieszkanko i byliśmy pooglądać. Fajne jest :-) Najważniejsze że są na swoim
Karolinka już dawno śpi, fajnie że spotkanko w piątek bo ma być super pogoda
A jutro jedziemy z Karolinką na kontrolne badanie słuchu, mój tata nas zawiezie bo mąż niestety do pracy idzie
Mokkate my też musimy kupić kubek niekapek i chcemy kupić z Aventu bo podobno są najlepsze, ale nie wiem. Kiedyś na TVN Style w Mamo już jestem było o kubkach niekapkach i było powiedziane że im więcej ma bajerów, tym lepszy. Musi być z takim zaworkiem żeby dziecko musiało mocno pociągnąć żeby coś poleciało. Takie są najbezpieczniejsze.
Karolinna fajna ta ciekawostka, Lenka juz duża dziewczynka i doskonale na pewno rozumie co do niej się mówi
a jak tam jej postępy w chodzeniu?
Na razie kobietki, może jeszcze dziś się odezwe.
LUCZYNKO OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!! BUZIAKI DLA TWOJEJ MALUTKIEJ CÓRECZKI!!!!!
Tak też myślałam że Luczynka się rozdwaja

A my niedawno wróciliśmy od mojej koleżanki, kupili sobie mieszkanko i byliśmy pooglądać. Fajne jest :-) Najważniejsze że są na swoim

Karolinka już dawno śpi, fajnie że spotkanko w piątek bo ma być super pogoda

A jutro jedziemy z Karolinką na kontrolne badanie słuchu, mój tata nas zawiezie bo mąż niestety do pracy idzie

Mokkate my też musimy kupić kubek niekapek i chcemy kupić z Aventu bo podobno są najlepsze, ale nie wiem. Kiedyś na TVN Style w Mamo już jestem było o kubkach niekapkach i było powiedziane że im więcej ma bajerów, tym lepszy. Musi być z takim zaworkiem żeby dziecko musiało mocno pociągnąć żeby coś poleciało. Takie są najbezpieczniejsze.
Karolinna fajna ta ciekawostka, Lenka juz duża dziewczynka i doskonale na pewno rozumie co do niej się mówi

Na razie kobietki, może jeszcze dziś się odezwe.
diablica2
bardzo możliwe że będę... ale pewnie się spóźnię.... czy to możliwe?
acha,mokkate najlepszy jest kubek niekapek z aventu
obie z Lenką wiemy coś na ten temat
,to jest naprawdę n i e k a p e k :-)
iza moja mała radośnie przenosi się na pupci i trzymając się mebli,ścian ,moich rąk:-) jednym słowem ekstra
.A czemu Karolka na badanie sałuchu
przecież jest jedno badanie jeszcze wszpitalu jako noworodek
.

iza moja mała radośnie przenosi się na pupci i trzymając się mebli,ścian ,moich rąk:-) jednym słowem ekstra

reklama
Podziel się: