reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Karolinna ja też chce żeby moja córcia już była taka fajna jak Twoja :baffled: GRATKI I BUZIACZKI DLA NIEJ!!! Nie mogę się doczekać :laugh2:takich postępów u Karolinki. A co do słuchu to w szpitalu miała robione badanie jak każdy dzidziuś i wyszło bardzo dobrze, ale dostała zamiast zielonej nalepki żółtą, a to oznacza że trzeba badanie powtórzyć. A dali taką nalepkę dlatego że miała mało punków w pierwszej minucie.

Diablica koniecznie musisz się pojawić na spotkanku!

JA JUŻ IDE DO MĘŻUSIA DO WYRKA :tak: DOBRANOC KOBIETKI! DO JUTRA!

Cześć Dziewczyny!

Graulacje dla Luczynki!!!
kubusiowa jeszcze się nie przeprowadzam, ale mam dużo spraw do załatwienia, no i jeszcze taka ładna pogoda była :-)

karolinna dzięki za smska, dla mnie dobrze że spotkanie nie wypaliło :tak: bo bym nie zdążyła

mariaOla o łóżeczku pamiętam, jutro zrobię zdjęcia, mnie też zależy żeby je sprzedać :tak:

Jarek chrapie tuż obok a i mnie się oczka zamykają, Grześ od 19 śpi dostał nową kaszkę i nawet nie dopomina sie jeszcze cyca :laugh2:

już nie pamiętam co miałam pisać :zawstydzona/y:

dobrej nocki

Witam,No, w koncu udalo mi zalogowac, nikt nie przenosi nigdzie zdjec, net dziala.Ciezko mi sie poruszac w odmienionym forum, wiec nie poczytalam waszych postow, ale teraz mam nadzieje, bede na biezaco.Pozdrawiam,

reklama
Do góry