reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
Karolinna..... musi mi pasować
tak się nastawiłam że muszę się zjawić....
tak się nastawiłam że muszę się zjawić....
diablica2
mały wielki OLO :)
kubusiowa..... na zasadzie "szewc bez butów".... to my mamy za daleko do siebie 
Karolinna ja też chce żeby moja córcia już była taka fajna jak Twoja
GRATKI I BUZIACZKI DLA NIEJ!!! Nie mogę się doczekać
takich postępów u Karolinki. A co do słuchu to w szpitalu miała robione badanie jak każdy dzidziuś i wyszło bardzo dobrze, ale dostała zamiast zielonej nalepki żółtą, a to oznacza że trzeba badanie powtórzyć. A dali taką nalepkę dlatego że miała mało punków w pierwszej minucie.
Diablica koniecznie musisz się pojawić na spotkanku!
JA JUŻ IDE DO MĘŻUSIA DO WYRKA
DOBRANOC KOBIETKI! DO JUTRA!
GRATKI I BUZIACZKI DLA NIEJ!!! Nie mogę się doczekać
takich postępów u Karolinki. A co do słuchu to w szpitalu miała robione badanie jak każdy dzidziuś i wyszło bardzo dobrze, ale dostała zamiast zielonej nalepki żółtą, a to oznacza że trzeba badanie powtórzyć. A dali taką nalepkę dlatego że miała mało punków w pierwszej minucie.Diablica koniecznie musisz się pojawić na spotkanku!
JA JUŻ IDE DO MĘŻUSIA DO WYRKA
DOBRANOC KOBIETKI! DO JUTRA!mmm
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Graulacje dla Luczynki!!!
kubusiowa jeszcze się nie przeprowadzam, ale mam dużo spraw do załatwienia, no i jeszcze taka ładna pogoda była :-)
karolinna dzięki za smska, dla mnie dobrze że spotkanie nie wypaliło
bo bym nie zdążyła
mariaOla o łóżeczku pamiętam, jutro zrobię zdjęcia, mnie też zależy żeby je sprzedać
Jarek chrapie tuż obok a i mnie się oczka zamykają, Grześ od 19 śpi dostał nową kaszkę i nawet nie dopomina sie jeszcze cyca
już nie pamiętam co miałam pisać
dobrej nocki
Graulacje dla Luczynki!!!
kubusiowa jeszcze się nie przeprowadzam, ale mam dużo spraw do załatwienia, no i jeszcze taka ładna pogoda była :-)
karolinna dzięki za smska, dla mnie dobrze że spotkanie nie wypaliło
bo bym nie zdążyła mariaOla o łóżeczku pamiętam, jutro zrobię zdjęcia, mnie też zależy żeby je sprzedać
Jarek chrapie tuż obok a i mnie się oczka zamykają, Grześ od 19 śpi dostał nową kaszkę i nawet nie dopomina sie jeszcze cyca
już nie pamiętam co miałam pisać
dobrej nocki
reklama
Podziel się:
jest nas więcej!!!!!!!!!!!