reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
Karolinna..... musi mi pasować
tak się nastawiłam że muszę się zjawić....

diablica2
mały wielki OLO :)
kubusiowa..... na zasadzie "szewc bez butów".... to my mamy za daleko do siebie 
Karolinna ja też chce żeby moja córcia już była taka fajna jak Twoja
GRATKI I BUZIACZKI DLA NIEJ!!! Nie mogę się doczekać
takich postępów u Karolinki. A co do słuchu to w szpitalu miała robione badanie jak każdy dzidziuś i wyszło bardzo dobrze, ale dostała zamiast zielonej nalepki żółtą, a to oznacza że trzeba badanie powtórzyć. A dali taką nalepkę dlatego że miała mało punków w pierwszej minucie.
Diablica koniecznie musisz się pojawić na spotkanku!
JA JUŻ IDE DO MĘŻUSIA DO WYRKA
DOBRANOC KOBIETKI! DO JUTRA!

Diablica koniecznie musisz się pojawić na spotkanku!
JA JUŻ IDE DO MĘŻUSIA DO WYRKA

mmm
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Graulacje dla Luczynki!!!
kubusiowa jeszcze się nie przeprowadzam, ale mam dużo spraw do załatwienia, no i jeszcze taka ładna pogoda była :-)
karolinna dzięki za smska, dla mnie dobrze że spotkanie nie wypaliło
bo bym nie zdążyła
mariaOla o łóżeczku pamiętam, jutro zrobię zdjęcia, mnie też zależy żeby je sprzedać
Jarek chrapie tuż obok a i mnie się oczka zamykają, Grześ od 19 śpi dostał nową kaszkę i nawet nie dopomina sie jeszcze cyca
już nie pamiętam co miałam pisać
dobrej nocki
Graulacje dla Luczynki!!!
kubusiowa jeszcze się nie przeprowadzam, ale mam dużo spraw do załatwienia, no i jeszcze taka ładna pogoda była :-)
karolinna dzięki za smska, dla mnie dobrze że spotkanie nie wypaliło

mariaOla o łóżeczku pamiętam, jutro zrobię zdjęcia, mnie też zależy żeby je sprzedać

Jarek chrapie tuż obok a i mnie się oczka zamykają, Grześ od 19 śpi dostał nową kaszkę i nawet nie dopomina sie jeszcze cyca

już nie pamiętam co miałam pisać

dobrej nocki
reklama
Podziel się: