reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ło matko jak Wy tu słodzicie sobie :-D nawet Czarnulce chyba tak słodko po tej czekaoladzie nie było jak po tych komplemetach :-D Ale fakt pozostaje jesteście zarabiste !!!

Ja sie piszę również na nastepne spotkanie, gdziekolwiek :-D ale przynajmniej dzieci sie wybawiły, a Maciuś to już na pewno :laugh2:

Trysia jak to mojemu powiedziałam to aż sie zmieszał :-D i zaraz sie pytał która tak napisała :-) I coś to podjrzane bo jak w niedziele wracaliśmy to sie zastanawiał skąd Ciebie zna :eek: No to jak nas teraz obadałaś to mam nadzieje że na nastepne spotkanie mężuś Twój nie da sie juz prosić :-) I dzieki za tak miłe słowa :tak:

Zdjęcia Czarnula mi wysłała więc juz mam, jak tylko zgram na kompa to wyśle chociaż mam mało !! Jakaś przymulona byłam na tym spotkaniu a potem zła na siebie :crazy:

Justyś, jak chcesz to mam wiecej fotek Twojej pociechy bo jak robiłam Wikuli to i i Liwci strzeliłam parę!!tylko nie mam maila :tak::tak::tak:A Twojego męzula to sama się zastanawiałam skąd znam...hehee :-D:-D:-D gdzie on pracuje co robi???bo może gdzieś go spotkałam, nooo..a Ciebie z resztą też!!noo nie wiem...a gdzie WY mieszkacie??? cholera nie mowie za wiele bo jeszcze coś się wyda i co wtedy!! afera na mamuśkowym forum;-);-);-):-D:-D:-D

Luczynka co jest z Tobą?? masz nową fryze już czy nie????:-):-)
Czarnulka no Tobie to na pewno nie będę się tłumaczyć skąd znam Justysiowego męzula:-p:-p:-p a tak poza tym to piękne zdjęcie w Twoim podpisie, to już tak na stałe???tzn nie mężul tylko fotka ;-);-):-D
Aniu sorki ale wczoraj wieczorem męzul mnie tak zakręcił że zapomniałam o wysłaniu zdjęć do Ciebie...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wybacz za momencik się poprawię tylko odnajdę Twojego maila :zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak:
papapa i buziale!!
Makitoza no to powodzenia Ci życze

Witam,

Szkoda, ze nie bylysmy z Sonia...
Sonia katar konczy, a jakies zapalenie ucha se przyplatalo :no::baffled::crazy:

Kote wczoraj trafil do wlasciciela. To kotek sklepowy, a nuer pdany byl dosklepu i latego do poniedzialku kotek bawil sie z Sonia. Teraz ak pusto i spokojni bez malego uwisa...

Pozdrawiam,

No to i ja dotarlam dzis w koncu na BB :-)

A Wy malpice jedne nie macie lepszych tematow ode mnie :wściekła/y::-D:-D:-D:-p Kaca nie leczylam tylko ciezko pracowalam :tak:Ale wczoraj po 4 lampce wina juz odpuscilam bo bylo mi niedobrze :baffled::eek: no i troche krzywy byl swiat :eek::-p:-D:-D

Maile Justyny i Anian juz mam wiec jutro wysle fotki!

Trysiu nie mam nowej fryzury bo nie bylam y fryzjera :no::-D:-D pewnie wywnioskowalas to z mojego opisu ale on tyczy sie czegos innego ;-) a mianowicie tego ze wczoraj obcielam sama Oliwii grzywke:eek::-D:-D:-D i wyglada przekomicznie :-D:-D:-D ale niestety z tym Jej czubem z przodu nie dalo sie nic innego zrobic jak tylko wyrownac i teraz czekac az troche te wloski podrosna ;-):-p:-D
tez mnie ciekawi co Ty masz do meza Justyny :baffled::-D skoro zapewnialas ze kochasz swojego chlopa :-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Czarnulko Ty zarloku!! :wściekła/y:zjadlas cala czekolade i sie nie podzielilas! :no::wściekła/y:;-):-D
Dostalam dzisiaj tego samego SMSa od Monysi ale nei zdazylam go tu napisac bo mnie uprzedzilas ;-)

Sandros skoro kotek byl sklepowy to moze kupcie go Soni ;-)Duzo zdrowka dla Corci! :tak:

reklama
;-)Trysia ty to bęziesz tłumaczyła sie Justynie hahahaha a ona kopniaczki serwuje :eek::-D:-D:-D:-D

luczynka ty wczoraj sama winko to ja dzisiaj czekoladke :tak::-D:-D:-D NAstepnym razem wypijemy winko zajadając czekoladke razem ;-):-D

Sandros napewno Soni teraz przykro ze juz kotka nie ma :-(Musicie kupic jej zwierzaczka :-p;-) Przesyłam dla niuni fluidki zdrowia :tak::-)

Do góry