reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam , witam...ciągle jeszcze nie w swojej skórze....:-( ;-)

Na spotkanie się oczywiście piszę, ale mogę się troszkę spóźnić...ale chyba tak szybko nie uciekniecie ze spotkania, drogie kolezanki?

MamaBoo- ciągle nic do mnie nie dotarło (chodzi o listę)
Niektóre nie macie mnie , bo za późno podałam dane
(moja wina, biję się w piersi....:sorry2: )

MariaOla- "stara" czy "nie taka młoda" to prawie to samo, a lekarz do nie powiem czego, jak tak Ci powiedział....Ma u mnie przechlapane...;-)
Ginekolodzy, którym sie wydaje, że prawie 30 na dziecko to dość dużo, wkurzają mnie równie mocno co stomatolodzy, którzy twierdzą, że "nie mogą znieczulić, bo muszą wiedzieć do kiedy wiercić":wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: brrrrr....

Już się cieszę na spotkanie:-) :-) :-)
Kobietki , przyjeżdżajcie... Kubusiowa, może się jednak skusisz....
Czytałam, ze jak jest wysypka, o dziecko już nie zaraża...
Ale nie wiem, czy dla Kubusia to nie za wcześnie ...

reklama
Hej dziewczyny melduję się dalej 2 w 1. Coraz ciężej mi jest wstać z lóżka :eek: Normalnie jak męża rano nie ma to jest problem. Ostatnio czuję jakieś dziwne naciąganie w brzuchu i jest już twardy ;-) Może już w tym tygodniu urodzę. Chciałabym mieć to już za sobą :rofl: :rofl: A co do Luczynki to faktycznie może ona już jest po...na wrześniówkach się nie udziela a żadna też nie dostala od niej smsa więc niewiadomo co się dzieje.

Karlam - ty też chcesz rodzić w Świętochlowicach???Po porodzie wszystko napiszę co i jak ;-)

MariaOla - musisz się oszczędzać. Dziecko teraz jest najważniejsze ;-) Wszystko będzie dobrze tylko sie nie denerwuj

Kubusiowa - cieszę się, ze z Kubusiem jest ok :happy:

Ewcik - ja też nie lubię myśleć co dziś na obiad. Już mnie to powoli denerwuje ciagle trzeba coś wymyślać a jeść niestety trzeba :hmm:

mmm - kuruj się :tak: Ja jestem już po ;-) a bylo ze mną żle jeden dzień mialam gorączkę w nocy potem kaszel się pojawił i oczywiście katarek też miałam. A dziś jest już o wiele lepiejńcu muszę przywitać na świecie maleństwo zdrowa :-D

mokkate no no,nie ładnie się spóźniać:-p a myślałam ze razem tam pójdziemy ale widzę ze spotkamy się na miejscu.Jak Martynka:confused: złapałas do woreczka:confused:;-)

baska to juz tuż tuż:laugh2: .Hihi,ja też miała problemy z podinesieniem się z pozycji leżącej:eek: więc z pleców obracałam się na bok,kuliłam się i jakoś tak siadałam:laugh2: to był złożony proces;-)

Pogoda na jutro ...hm ,piszą ze zachmurzenie zmienne i czasem ulewy ,nie nastraja to optymistycznie:no: temp.max 18 C:baffled: .

Dziewczyny poplatało się z tą listą.
Wysyłam wszytskim jeszcze raz -CAŁĄ LISTĘ (łącznie z Mokatte). Zaraz jeszcze doślę dane Oliwii29
Mokatte wysłałam już trzeci raz nie wiem dlaczego wciąż jej nie dostajesz - moze masz zapełnioną skrzynkę ? Spróbuj wykasować kilka wiadomości, moze wtedy dojdzie.
Dzisiaj idę do ginekologa :baffled: :sick:
Źle mi z tym....... W szczególności, ze idę do innej ginki niż ta, która prowadziła całą ciążę..... Boziu - jakbym niemusiała to bym nei psozła a kiedyś jak byłam w ciąży to leciałam na skrzydłach do lekarki :-)
Trzymajcie za mnie kciuki tak o 16:00
Karolinna nie doajdę na spotkanie, bo o 15 to ja jestem dopeiro w domciu (na Tysiącleciu) a zanim bym tam dojechała to byłaby pewnie 16. Poza tym wolałabym w weekend, bo po pracy padam na pysk. Acha - no i w środę mam wypłatę, więc muszę iść na zakupy:elvis: :cool2: .

MAMA BOO DOSTAŁAM LISTE :tak: :tak: :tak:

PREZD CHWILKA DZOWNIŁ MI GRZEGORZ, ŻE ZMARLA JEGO BABCIA Z JASTRZEBIA. W SIERPNIU MIELISMY POGRZEB DZIADKA A TERAZ BABCI PRAWDOPODOBNIE W PIATEK. NIE WYOBRAZAM SOBIE TEGO BY W TAKIM ODTSPEIE CZASU STRACIC RODZICOW.
WIECIE CO MNIE JEDYNIE GRYZIE ZE DAWNO NIE BYLISMY U BABKI Z FILIPKIEM

OD WCZORAJ TO I JA ZACZYNAM CZESCIEJ KICHAC.:confused: :confused: ..BRRRR OBY MNIE CHORUBSKO NIE ZŁAPAŁO,
DZIEWCZYNKI LECE WSTAWIC PAPU,

BUZIOLKI DLA WSZYSTKICH;-) ;-)

Karolinna - ja właśnie tak samo jak ty wstaję z łóżka. Maż się śmieje i mówi do mnie "mój wielorybku" ;-) :tak: ;-)

Ewcik - to co dzisiaj wymyśliłaś na obiadek:confused: Bo ja wciąż nie mam pomysłu ;-)

MamaBoo - ja dostałam listę ;-)

A gdzie jest reszta dziewczyn:confused: :confused: :confused:

Dziewczyny Luczynka dalej 2 w 1 odezwała się na wrześniówkach miała problem z hasłem do nowego bb i dlatego sie nie odzywała ;-)

:-D o to jutro pogoda nie zapowiada się, moze jutro rano sie zgadamy co i jak ze spotkankiem?:confused:

beata - witam, my sie nie znamy jestem mamą Kubusia mieszkamy w Żorach, cieplutko Was ściskamy:-)

mokkate - Kubus jest juz na swoich torach czyli smiechy i wygłupy, nic by nie wskazywało na to że jeszcze dwa dni temu była gorączka tylko o tym przypomina wysypka, ale dzisiaj juz jest bledsza niz wczoraj, wiec jest duza szansa na spotkanko, wysle Ci na malie mój numer komórki i gg,
a jak tam córeczki?;-)

karolinna - a gdzei jest ta wiża spadochronowa:szok: ja zaparkuje przy Zielonym Oczku?:-D do kontaktu przesle ci mój gg i komórke na maile

mamaboo - dostałaś moje zdjęcia, wysłałam ci w piątek

baska - jeszcze troszke wytrzymaj, ja na koncówce czułam sie ja słonica, och jak mi było ciężko spac nawet nie mogłam, więc rozumie:-) a luczynka to faktycznie chyba juz rozdwojona?:-p

Witam!

Dziekuje za troske ale niestety jestem nadal 2w1 :-( Poprostu nie moglam sie zalogowac przez to nowe forum :wściekła/y: Haslo dostalam dopiero dzisiaj i jeszcze do tego ta stronka idzie jak krew z nosa, poprostu szkoda slow. Moze z tych nerwowo chociaz urodze ;-) Bo od wczoraj mam silne bole i skurcze wiec....kto wie:cool2:

Tyle naprodukowalyscie od wczoraj ze czytalam to dobre pare minut. Mowie Wam ze w koncu ten watek zamkna za nadprodukcje .

Pozdrawiam.

reklama
Basia no własnie też "wyczaiłam" Luczynkę na wrześniówkach :-D
Kubusiowa dostałam foteczki - Kubuś jest pzresłodki ! A to krzesełko do karmienia - rewelacja :tak: !!!

Do góry