reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja też czekam na dalsze relacje i zdjęcia!!!:tak:

MariaOla- jestem za spotkaniem, ale w następny weekend mnie nie bedzie (najprawdopodobniej)

reklama
a baska zapomniałam napisac ze mój men to taki sam jak twój:no: wybredny ,broń panie boże z nim na zakupy:wściekła/y: a jak ja chciała sobie coś kupic to też mi w niczym nie pomoże ,jego słowa"jak chcesz to kup "albo nie powie ,że fajne tylko może być:no: to mnie najbardziej wkurza brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Witam wieczorkiem:-)

Dzięki dziewczyny za miłe spotkanie, za szybko ten czas minął. Juz nie moge doczekac sie na kolejne spotkanie z wami i maluszkami:-D !

ach jak miło popatrzec jakie mamy fajne skarby: Sonia od Sandros to juz prawie pannica;-) więc chadzała swoimi ścieżkami, Grzesiu od mmm (dzisiaj zobaczyłam te jego piękne tygryskowe oczy:szok: ) fakt duży chłopczyk no i dzisiaj randkował z Lenką od Karolinny, Lenka to naprawde śliczna dziewczynka oj Karolinna drzwi ci sie nie beda zamykałay od kawalirów:-) a pierwszy zapuka Kubuś (juz ja sie o to postaram:laugh2: ) no i na deser zostawiłam najmłodszą w rodzinie Karolinka od Izy, co na nia spojrze to mi zaraz przypomina małego smerfa:-) to druga przeładna laleczka ach ale ten mój Kubuś bedzie mógł przebierac ;-) oby tylko nasze bb jeszcze działało:szok: :-) ;-)no i żeby była równowaga w randkowaniu Kubuś zainteresowany był Karolinką zerkając równiez na Lenke i swojego konkurenta Grzesia a Sonia tylko do zdjęcia i myk na chustawki (fajnie sie masz Sandros, ja tez juz chcę żeby Kuba juz biegał).
Ale sie rozpisałam:eek: ............no ale chciałyście pełnej relacji:tak:

mokkate - dobrze że martynka zdrowa:-) ale bardzo żałuję że nie byłaś, ale nie jedno jeszcze przed nami spotkanie, może nastepne w Żorach :tak: :-)
baska - udanego weekendu, jakby co to daj znac na komórkę:tak: , trzymam kciuki:tak:

Ewcik - zuch Filipek:-) , ciekawe czy kiedys dojdzie do takiego spotkania żeby były wszystkie ?

Mariola - chcesz nas wszystkie u siebie:szok: :-) , niezły młyn bys miała;-)

iza - prześlij mi zdjęcia na maila, a jak tam mały smerf spi;-)

A my jutro jedziemy na wycieczke do Krakowa bo mamy jutro świeto rodzinne:tak: planowany wyjazd o 10, pogoda ma dopisać myśle że humorki też:-D

Gdzie jesteście kobitki!!!! Zaraz wysyłam zdjecia na maile a potem spróbuje na bb :tak:

tonarka jeszcze wpadne moze kogos tu przywieje

Kubusiowa niech KUBUS zostawi choc jedna panienke Filipkowi ;-) ;-)

Dziewczyny ja nie mam waszych adresow e mailowych napiszcie oto moje

ewa.cyrek@wp.pl

Czekamy na zdjecia:-) :-) :-)

Moj tez taki wybredny , ja na zakupy lubie jechac z kolezanka lub sama. Nie chce słuchac marudzenia "jak ci sie podoba to bierz" "chodz juz bo tu strasznie duszno" itd:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Cześć!!

spotkanko udane na całego! Ładne miejsce, ładna pogoda, dzieciaczki cudne, no i mamuśki niczego sobie :tak: :-D :laugh2:
Sonia ślicznie robi babki z piasku, ale jeszcze musi trochę poczekać, aż Grześ dorośnie i stanie się jej kompanem ;-) Lenka ślicznie już stoi, nie mogłam się napatrzyć i była bardzo grzeczna :tak: . Kubuś śłicznie otwiera buzię do jedzenia i ma śliczne niebieskie oczka, tak jak Karolinka
od Izy - słodko razem wyglądali :-) :-) :-)
Cieszę się że poznałam wkońcu Izę i jej Królewnę :happy: :tak: :happy:

Niestety diablica nie dojechała :no: :-(

A oto jak Grześ wyglądał po spotkaniu:

reklama
KUBUSIOWA nie wiem czy doczytalas wyzej ale dzis załatwialicmy paszport małemu. Jest potrzebny akt urodzenia i oboje rodzicow z dowodami osobistymi no i fotki oraz znaczek skarbowy za 5zł i opłata za 30zł.Czeka sie miesiac. Jak wyrobie to dawaj na pierwsze wizyte do Pepików :-D :-D

Do góry