reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
ja juz piony przerabialam, naszczescie mam oddzielnie lazienke z kibelkiem i piony ida w sciance dzialowej zakryte, ale ekrany sa zdejmowalne wiec nic mi nie popsiuli, tzn tylko plytki przy kranach no i teraz sa dziury bo te plytki to 15 lat temu kladzione i juz takich wzorow i wymiarów nie robią :-/
czyli u mnie będzie tak samo :-(

Ika współczuję ci tych temontów... My na szczście weszliśmy do nowego bloku...więc chyba nie trzeba nic wymieniać :?
jesli nie zapchacie ;-)

ale Cię tu dawno nie było...
cześć:-)
hej :-) no nie było...ale juz jestem, tzn. znikam już bo Zosia sygnalizuje, że koniec drzemki co oznacza, że obiadek idziemy jeść.

Uciekam kobietki...miłego dzionka i do kilknięcia :-)

Witam dziewczyny!
Podczytuję was od jakiegoś czasu i w końcu nabrałam odwagi aby się przyłączyć. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie. Jestem mamaą Adasia, który 26 listopada skończy 3 latka a we wrześniu (teoretycznie 02 września) urodzę drugiego łobuza. Pozdrawiam!

Hej.
Witam nowe mamusie :tak::-)
Od jutra postaram się częściej zaglądać, żeby być na bieżąco :tak:

U nas było dzisiaj tak gorąco...:baffled: Jak po pracy wsiadłam do auta to myślałam, że się zagotuję - 34 stopnie :szok: i zaduch okropny :baffled: A zanim klima trochę schłodziła to już byłam w domu :dry:

A co to nikogo nie ma :confused: Śpicie już wszystkie czy co ??

hehe a dziś jak z pogodą u ciebie :confused:;-) bo u mnie znowu upał

ale duże i śliczne masz Aniu zdjęcie w podpisie ja myślałam że ty nam zdjęcie synka pokazałaś hehe a potem patrzę a to podpis :-D
pogoda tak sobie nijaka..
dziękuję,myślę nad zmianą zdjęcia ale czasu brak:sorry2:

a ja dziś dowiedziałam się,że do naszego przedszkola było 200 podań a dostało się 40 dzieci,wyniki dopiero w poniedziałek - już trzeci raz przekładane-teoretycznie miały być 15.................

Doberek :-)

Stopery do uszu pilnie poszukiwane! Masatla...jest taki chałas w bloku, że :szok:. Nie wiem co będzie jak wejdą do naszego mieszkania. Zosia już przerażona chodzi i pokazuje na drzwi.

reklama
atra ja tez kocham byurze, tylko ostaqtnio niestety przegapilam najlepsze momenty bo leżałam w wannie. a potem juz tylko padało.... ale uwielbiam jak gromy walą i sie jasno jak w dzien robi... te letnie burze takie są :D

a co do przedszkola to faktycznie ciężko, ale jeszcze rok mam wiec spokojnie.
pozatym mysle ze bede miala szanse na miejsce. bo pod blokiem mam zespół szkolno-przedszkolny. Kuba tam chodzi to 1 klasy.ja tam chodzilam do szkoly, a dyrektorem jest moja wychowawczyni była :-) wiec coś sie zachachmęci jak bedzie trzeba

dla mnie narazie najgorsze jest to ze w wakacje mi sie konczy kasa z wychowawczego i potem rok jeszcze bezplatnego mam.... i bede sie bujac... ehh... niby z mamą mieszkam ale ona nie zostanie z dziecmi, zreszta ja nawet nie chce zeby z nią zostawaly....
szkoda ze ta praca w domu taka ciężka do zdobycia....

Do góry