Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej asiek!! Niestety nie mam kontaktu z gizelką, informacja, że przewożą dziewczynę z wrześniówek do ZG pojawiła się na październikowym forum i zajrzałam do Was, okazało się, że to gizelkaL czekamy więc razem z Wami…Sylwia jak bedziesz miała jakies wieści od Gizelki to napisz prosze, my na wrześniówkach bardzo sie o nia martwimy((((
kiedys tu u was dziewczynki pisałam - bo tez jestem z Zielonej ale jakoś te moje posty umarły smiercią naturalna
ale mam do was pytanko:
gdzie najtaniej skompletowac wyprawkę (pieluszki tetrowe, kosmetyki, reczniczki itp) na allegro, w Dariuszu czy może w ABC ???
Siły…… cóż więcej napisać, mam nadzieję, że jest obok ktoś do pomocy, żebyś miała chwilę dla siebie.Mamusie jak u Was było z depresją po porodzie?? czy coś brałyście jak Was ogarnęła?? bo mnie chyba dopadła :-(
mam pytanko do mam cycujących- jak to wygląda z rozmiarem biustonosza po porodzie i przy karmieniu?
Przed ciąża miałam 75 B/C, teraz mam 80 D, jeszcze coś urośnie? ;-) Czy do karmienia mogę kupić już staniki na 80 D? Czyli jednym zadaniem: "mleczarnia" się powiększa, jak już pracuje na pełnych obrotach?
Aha i czy lepsze są staniki z fiszbinami, czy bez?
Trzymaj się!! Mi teraz coraz ciężej, ale moja dwulatka rzadko kiedy daje mi odpocząćEmilcia ja na spotkanie mam, bardzo chętnie ale niestety coraz ciężej mi chodzić a jeszcze zostały mi 2 miesiące, czuje się jak emerytowana babcia. W dodatku borykam się z cukrzycą ciążową i pewnie dlatego jest mi tak ciężko [/B]
O godzinie 16.00 (czyli zanim napisałam posta ;p) na świat przyszła Martynka ważąca 3560 g oraz mierząca 54 cm!!
Jak trochę Agata ochłonie to zadzwonię do Niej i zapytam co i jak i szybko dam znać!!)
i jezeli macie laktatory to mozecie napisac jakich uzywacie?? Z gory dziekuje 
artykuły dla niemowląt
To adres tego sklepu w ZG- o niektóre rzeczy trzeba pytać (cena na telefon).
GRATULACJE dla nowej MAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!