reklama

Mamy 2011

Izuniek, Paula, dzięki :* Paula a gdzie Twoje suwaczki zniknęły??
Anias, Beti- czyli Wy też dzisiaj lekarzowy dzień macie. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Marttini - poród podczas KTG normalnie szok! dobrze, że lekarz w pobliżu ;p

miłego popołudnia Kobitki :)

reklama
wlasnie kordek strzykawka albo pipetka. ja mam taka od korpelek na brzuszek infacol ale mama mi mowila, ze w aptece maja. bo ze sztrzykawki tak tryska a z kroplomierza powolutku wylatuje:)

Beti Filo też miał taką czerwoną wysypkę, szorstką, placokowatą po kremie bambino, potem zeszła, ale teraz widzę, ze znowu coś nie tak. U nas to pewnie kwestia kosmetyków. Mam nadzieję, że będzie w porządku:)

Anias ja bym już padła przy biegunce...Współczuję i trzymam kciuki.A przypomniało mi się, że nasza lekarka mówiła, ze przy upałach stolce mogą się rozluźniać i być ich więcej, ale gorączka niepokojąca jest.

Paula a to Ty poszłaś sprawdzać czy przypomniałaś sobie??:) No mówie Ci, w ubiegłym roku 3 firmy nam odmówiły, takze daliśmy spokój. Teraz to już po frytkach, bo kasiory nie ma. Przy każdym poście będę przypominała się o lampach:)

Kordek widzę wracasz do żywych:))) No i dobrze! Ja Filowi podawałam skrzykawką probiotyki, igłą nabierałam, potem wstrzykiwałam bez, oczywiście:)

Zawalka Gratulacje!!!!!

Ostatnia edycja:
ide na wszelki wypadek do lekarza bo nowego kremu nie mial zadnego a po bambino nic mu nie bylo. teraz jak wyszly krosty to oilatum smaruje. a jak po czyms co zjadlam to tez nie mam pojecia od czego:/ bo nie kontroluje zbytnio co jem:)

Anias nie martw się tym antybiotykiem... szybko minie i będzie dobrze :) Hania dostawała od pierwszych dni życia i teraz zdrowa jak ryba tfu tfu tfu... a coś osłonowo lekarz Wam przepisał ??

a na kolacje dosłownie wmusiłam w mała 60 ml gęstej kaszki łyżeczką... nie wiem co to będzie z tym mlekiem :/

i nadal czekam aż mnie ktoś do domu zabierze ;)

Witam się i ja wieczorową porą. Mi jakoś upały nie doskwierają ;) cały dzień od 12.30 łaziłam po lesie z Milcią z małą przerwą na zakupy na rynku hehhe małosolnych mi się zachciało aż do 19.00. Mała cały czas na butli i zgodnie z Waszymi sugestiami dopajam ją na spacerkach wodą lub herbatką koperkową. Dzięki dziewczyny za podpowiedzi!!

:-) Anias współczuję Tobie i Nadusi. Ale nie martw się tym antybiotykiem, moja mała podobnie jak Hania Vii dostawała od urodzenia antybiotyki i jest zdrowiutka :-)

Zawałka bardzo się cieszę, powiększyło się grono naszych dzieciaczków!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry