reklama

Mamy 2011

Dzień dobry!

moja królewna jeszcze śpi, mogła by wstać:) dziś przesuneła dobie karmienie do 6 licze że się naciągnie do 7:)

Martinni jesteś wielka, dziękujemy, że swój wolny czas poświęcasz nam;) Fakt faktem, że jak jest przewidywalny dzień to i ja się czuje lepiej bo mogę sobie coneico zaplanować jak B. śpi

paula z tymi lodami dla Martinni to nie przesadzaj może, bo jak każda jaj kupi to nasza filigranowa laleczka bynajmniej nie będzie już filigranowa:P

Anias współczuje! może trzeba by zmienić lek skoro Nadia go wypluwa?

Anulka nie wiem ja Ty to robisz ale ja się meczę sama na spacerze o 12;p jesteś jakaś ciepłolubna bardzo:D

Vii jak Hania?

Miłego kochane!

reklama
Hejo:) Ja dziś poranny spacer odpuszczam, na naszym termometrze jest już 25 stopni, a na 12 muszę być na Energetyków z Filem i wolę go nie przemeczać. Dzisiaj psocił mój synalek w nocy... zrobił sobie dodatkową pobudkę o 3, zjadł i poszedł dalej spać. Ale mnie to już z równowagi nocnej wyprowadziło:)

Anulek ja Cię tak bardzo proszę, nie wychodź z małą między 12-16. Jest taki upał, dzisiaj ma być 30 stopni...nawet nie będziesz wiedziała kiedy córa Ci odleci z gorąca...niby w lesie spacerujecie, ale mimo wszystko...

Martinii no ładnie się napracowałaś!

Anias Naduśka szybko wróci do zdrowia:) Filo trzyma za nią kciuki:)

Beti Ty obrzarciuchu:)

my się tylko szybko przywitamy :)

ciężkie dni przed nami... H. się obraziła na mleko z butelki :/ je łyżeczką gęstą kaszkę... trochę to uciążliwe ale co zrobić... rano jak jej chciałam dać mleko, a była strasznie głodna to tak się zaczęła drzeć, że chyba pół osiedla ją słyszało :/ a później musiałam ją trzymać na rękach, a tatuś karmił łyżeczką, bo jak tylko próbowałam ją posadzić to darła się jak opętana... picie nadal ciągnie przez smoka z butelki także nie bardzo rozumie...

co do remontu to nawet się nie wypowiadam... popłakałam się jak wróciłam do domu i bynajmniej nie ze szczęścia :( w weekend poprawka :/ ale już się nie przenoszę, bo znowu narobią bajzlu do sprzątania na lekko 3 dni :/ także sama przyjemność przede mną...

lecę do pracy pozanosić podania o urlopy i jak przyjmą to do 18 sierpnia będę z H., a później ... niech się dzieje wola nieba :)

miłego dnia :)

jejku całe popołudnie wczoraj nie wchodziłam na bb a tu taka informacja :)))))))))))
Zawalka gratulacje :*

Kurcze się wam dzieciaczki pochorowały :( Ania i kordek zdrówka życzę. Ja kupiłam kroplomierz do lekarstw za jakieś parę złotych.

Vii ufać mężczyznom znaczy kontrolować :) ja jak wyszłam na chwile podczas składania mebli to zrobili dziurę w ścianie :P

Beti a może młody jakąś reakcję alergiczną na słonko ma?

My wczoraj reklamowaliśmy meble, przyjęli i za jakiś tydzień przyjedzie do nas nowy bok szafki.

No szczęśliwa teraz my następne ;) a biorąc pod uwagę, że terminy różnią nam się o 2 dni to może się spotkamy w szpitalu. My wczoraj zaczęliśmy 35 tydzień więc już niecałe 6 tygodni zostało hihi :)

Miłego dnia dziewoje

Paula - o jaaaa dziewczyno - ty tak rano masz tyle siły????podziwiam:0
Beti - Jak Dawidek???
Aniu - oby szybko przeszło...jak minęła nocka?
marzenko - dokłądnie!!!Teraz będziemy odliczać do waszych porodów:) ojjj zleci, zleci...moja Ala niedługo dwa miesiące skończy i kiedy to minęło???szok!

jejku...miałam pisać więcej, ale te skany mnie wkurzają i się jeszcze męczę - zaraz powinnam je wkleić!!!!najwyżej zedytuje, a chcę to zrobić póki wyjdę do przychodni bo my dzisiaj idziemy na szczepienie - juz mi pot cieknie po gaciach;/

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)jest tak gorąco, że mimo spuszczonych rolet nie można w domku wyrobić:/ noc była bardzo spokojna, z jedną przerwą o 3 na bardziej picie niż jedzenie pospałyśmy do 6 i po wyprawieniu chłopaków i czynnościach pielęgnacyjnych pospałyśmy do 9:30:) teraz mama kawę wypije bo jest jak zombii, antybiotyk podaję już nie ze strzykawki tylko na łyżeczce. Idzie to dość długo ale nie ma wymiotów no i potrzebny był sposób i małe oszukaństwo Naduśki:) Najpierw na łyżeczce jest moje mleczko potem lek :-)
Beti-obserwuj Dawidka, ale to silny facet i pewnie taki jednorazowy wybryk z krostkami mu się przydarzył:)
emri-Nadia przesyła buziaki Filowi:)

kordek-współczuję chorego maluszka, szybciutkiego wyzdrowienia życzę:tak:

-marzena, szczęśliwa -jak znosicie te upały z brzuszkiem?
vii-nie płacz więcej:)
milego dnia

Ostatnia edycja:
dziewczyny wiem, że co niektóre mają przykre wspomnienia z gruponami itp ;) ale jest fajna oferta może któraś się zainteresuje

Sweetdeal

ja już sobie kupiłam :)

Anias - mi póki co temperatura nie przeszkadza :) w domku jak rolety pozaciągane do chłodno, w pracy też, na dworze to w sumie uwielbiam jak mi świeci słonko w buzie :) najgorzej na szkole rodzenia bo tam po prostu duszno :/ już się michał śmiał, że na porodówkę to zabierze mi wiatraczek :)

Bry dzień,

my dziś się wyrobiłyśmy i o 9:40 już spacerowałyśmy. Noc dobra, choć butla wcześniej dziś była, bo o 4... A zasnęła wczoraj też wcześniej, przed 21 :P
Tylko coś rano ma jej się na mało śmieszne żarty. Zjadła najpierw 100ml, potem potężnie jej się ulewało przed wyjściem, więc był zaraz krzyk o jedzenie i wciągnęła 90ml... Wszystko w przeciągu godziny... :/

Wszystkim - wszystkiego dobrego! Za dużo naprodukowałyście :P

reklama
Hej Mamuśki jak zwykle produkcja od rana na wysokim poziomie.

Emri przemyślałam sobie to co napisałaś i inne dziewczyny i faktycznie ja gorąca nie czuję bo uwielbiam słońce i żar a mała pewnie tak choć mi tego nie komunikuje. Siedzę w domu póki co, kawusia przede mną a Niunia śpi w samej pieluszce przykryta flanelką. Po 16 wyjdę.

Madzioszka ja uwielbiam ciepełko, w tamtym roku o tej porze to już mulatka byłam a teraz sino blada hihih

Marzena86 to świetnie że czujesz się dobrze i nie doskwierają Ci upały. Ja tyle się przed ciążą naczytałam o złym samopoczucia ciężarnych w upały, że zaplanowaliśmy dzidzie bym w lato nie było rozwiązania no i się udało :-)

Anias, Kordek trzymajcie się dzielnie!!

Vii skąd ja to znam.... oj Ci fachowcy. Nam mieli mieszknaie oddać w listopadzie 2010 a tu zaraz kolejny listopad a tynki nadal nie położone.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry