reklama

Mamy 2011

Dzień dobry:)

Zdrówka dzieciom i mamom bo one też są dziećmi:) ja sobie w ramach dnia dziecka kupiłam książkę wczoraj. Dokupiłam sobie Dzieciozmagania kaz cook mam nadzoeję, że będzie w podobnym stylu jak Ciężarówką. Tom bynajmniej bardzo opasły bo ponad 700 stron.

My dziś wstaliśmy jakoś dziwnie ja o 7 a B. zjadła o 7 i posła w kimę do 8.30, teraz buszuje:D

Emri zdaje się że nie pójdę w Twoją stronę, wygląda jakby miało padać a ja nie mam folii na wózek;/

Vii no widzisz noże to ten skok plus tęsknota. wyrówna się:)

Wiecie może jak się Zawalka czuje?

reklama
Jeju tyle popisałyście, że już nie pamiętam co i jak ;)

Anuluś - co do kardiologa to faktycznie ja miałam styczność, ale tylko w poradni szpitalnej. Tam ich jest sporo i przyjmują na zmiany, co do kompetencji to ciężko coś powiedzieć...Dobry jest Kuc (ordynator) ale na niego ciężko trafić, a generalnie w innych przychodniach są takie terminy czekania, że ja jak szukałam w lutym to pierwsze wolne było na wrzesień ;) prywatnie też Palonka ma dobre opinie.

Gogoja no ja mieszkam na 3 piętrze i do 2 zawsze dochodzę na pełnym rozpędzie i to ostatnie piętro idzie mi jakoś gorzej i zaczynam sapać ;) dobrze, że w pracy tylko na 2 muszę wchodzić więc bez zadyszki ;) A czarne myśli odrzuć! Jak widać na forum dużo dzieciaczków lubi siedzieć w brzuszkach dłużej niż trzeba, więc pewnie i twój też :)

Szczęśliwa ty mi się tu nie wymiguj :) razem zawsze weselej, a remoncik na pewno niedługo doprowadzisz do końca

Mysza faktycznie półmetek niedawno był :) ale jakaś taka głupia prawidłowość, że im bliżej końca tym dłużej się ciągnie ;)

Wczoraj zrobiłam mały żarcik mojemu Michałowi i wmówiłam mu, że jak tatuś chce odcinać pępowinę to musi ją potem ładnie zawiązać, żeby dzidzia miała ładny pępuszek, więc musi się przyłożyć :) bidula wziął to na serio i tak się zestresował, że na szkole rodzenia chciał położną pytać czy to prawda i jak on to ma zawiązać :) miałam z niego niezły ubaw hihi :)

A my dziś już odbieramy nasze autko po naprawie :) potem zaliczamy focusa z okazji dnia dziecka no i jedziemy na wizytę zobaczyć naszą małą :)

Wszystkiego najlepszego dla waszych dzieciaczków! Mi dziś moja mama dzwoniąc z życzeniami uświadomiła, że to mój ostatni dzień dziecka bo od przyszłego roku będą się tylko niunią zachwycać :)

Ostatnia edycja:
Cześć i czołem!

Zgubić się można w tej liczbie postów!!! ;-)

Uśmiechu każdego dnia! Wszystkiego najszczęśliwszego dla Dzieciaczków, tych mniejszych i większych!!! :-)

A moja Mama życzyła mi właśnie, bym nie zapomniała, że cały czas jestem Dzieckiem... Super-miło zrobiło mi się na serduchu!

Marzena - ale miałaś pomysł z tą pępowiną hihi
Madzioszka - jak się uporasz z książką, pożyczysz? :tak: Jestem jej bardzo ciekawa...
Emri - gratuluję, zaliczenia pierwsza klasa, i podziwiam :-)
Marttini - Alicja to prawdziwa rekordzistka! Obawiam się, że Lenka będzie przy niej okruszkiem :-p
I u nas maj okazał się finansowo krytycznym miesiącem, ledwo starczyło kasy :/ strach się bać o przyszłość...
Paula - moja koleżanka jeszcze niedawno działała z FM, mogę zapytać, nic nie obiecuję, zwłaszcza "perfumiku na już" hihi ;-)
Vii - na brak głosu polecam "Vocaler", sprawdzony przez nauczycielki hihi
Mysza - do lipca to pewnie ja się zmobilizuję i oddam Ci wszystko, może nawet dziś podjedziemy... Bynajmniej zadzwonie wcześniej ;-) Po tych ćwiczeniach będziesz MissMama :-)

My też odpuszczamy spacer z braku ochrony przed deszczem... Trzeba zapisać folię na listę zakupową hihi

a jednak byłam na spacerze;)
Kupiłam folie do wózka w rossmanie dzięki Ci Vii za wyciągnięcie;) na szczęście nie padało:)

Izuniek jasne że pożyczę nie będę całej czytać to jak się zapoznam z ciekawszymi fragmentami podrzucę:)

dziewczyny kojarzycie może gdzie jest jakiś sklep, w którym mogą mieć farby do drewna? bo szukam kolorowych farb do mebli drewnianych a w casto jakoś wybór kolorów nie powala ;)

Czesc dziewczyny
weszłam tylko szybko się przywitać, powiedzieć że żyję i mam się dobrze. moja słodka córeczka też :))
mam Wam naprawdę dużo do opowiedzenia, ale nie wiem kiedy...
pierwsza noc w domu dała nam wycisk bo spałam może 3h... mam nadzieję że dlatego że to nowe miejsce i dziś będzie już lepiej.
powiem szczerze że początki są równie piękne jak i zwyczajnie ciężkie. no nic zobaczymy jak będzie dalej.
dzięki za wsparcie :))

:-)E_V Witajcie w domku!!!!!!!!!!!! :-)
docierajcie się do siebie - cieszę się ogromnie czytając tak pozytywne wieści:):):):)czekam na więcej relacji i na jakieś fotki córeńki:) bo, że śliczna to na pewno:)

Juhu,
Dziewczynki dopiero przeczytałam chyba z 10 stron i już nie pamietam co i jak...
Anias - współczuję Nadusi, też to przechodziliśmy
marttini - że też Ci się chciało z tymi skanami... :) dzięki ja też pewnie skorzystam
e_v - witajcie, pochwal się Dominisią :)

My w ferworze walki o mieszkanie, użeranie się z usterkami, przeróbkami, meblami, sprzętami itd... szkoda słów. Jak tylko mam chwilę i siadam do kompa to tylko w tym temacie grzebię i nie mam czasu na bb :( a tak mi tego brakuje :(
A jak się tam w końcu kiedyś wyprowadzę to już w ogóle czarna dziura :/ gdzie ja tam park znajdę?
Bolini dzisiaj mnie strasznie wystrachał! Na spacerze we śnie patrzę na niego a ten taki blady i sine powieki (emri była świadkiem) zaczęłam go wybudzać i zaraz było już ok ale normalnie nie wiem co to było! Oby nigdy więcej się nie powtórzyło!
U nas 2ga nocka tylko z jednym karmieniem o 3:30, budził się o 5:30, 6:30 ale nawet nie wstawałam, po chwili się uspokoił i zasnął :)

Pozdro 4 ol!

reklama
ale by bylo jakbysmy wszystkie poszly:) jak dla mnie ok:)

e_v witajcie w domku. pamietam, ze to ja ci pisalam, ze przed toba piekne chwile ale zapomnialam dodac, ze tez ciezkie. u nas przez okolo 2 miesiace bylo dosc ciezko, ze wzgledu na malo snu, moje hormony i klotnie z mezem. ale tak to juz jest:) glowa do gory i pochwal sie szybko corcia!!!

nic wiecej nie pisze bo mnie sie nie chce:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry