reklama

Mamy 2011

hej a ja dopiero wstala z mlodym:) nad ranem masakra i nie chce mi sie o tym pisac...

cosa, salcia jak fajnie, ze jeszcze ktos jest w ciazy:) tutaj to mamy grupe oczekiwania. to takie ejst przyjemne wiedziec, ze ktos ma jeszcvze przed soba te urocze chwile:) a tematy oczywiscie moga byc rozne;)

vii ale u mnie i marzeny byla pielegniarka z przychodni:) a nie polozna

mazrena fakt sa tez takie puzzle:)

reklama
hej a ja dopiero wstala z mlodym:) nad ranem masakra i nie chce mi sie o tym pisac...

cosa, salcia jak fajnie, ze jeszcze ktos jest w ciazy:) tutaj to mamy grupe oczekiwania. to takie ejst przyjemne wiedziec, ze ktos ma jeszcvze przed soba te urocze chwile:) a tematy oczywiscie moga byc rozne;)

vii ale u mnie i marzeny byla pielegniarka z przychodni:) a nie polozna

mazrena fakt sa tez takie puzzle:)

Z puzzlami jakiś czas temu była akcja ze są rakotwórcze - chodzi o proces zmękczania gąbki ? :-)

Poszukuje dobrego kremu na rozstepy na brzuchu macie jakis do polecenia
Stosowałam krem z seri BIELENDA SEXY MAMA ale jakos nie jestem zasdowolona z efektow teraz kupiłam w aptece MUSTELA KREM NA ROZSTĘPY i nie wiem czy on napewno zadziała co wy o tym sadzicie
narazie jestem przerazona tym co widze u siebie na brzuszku

czyli masz juz rozstepy? ja stosowalam Fissan kosztuje okolo 20zl i byl ok ale rozstepy jak maja sie zrobic to i tak sie zrobia:/ mi 2 tyg przed porodem wyszly jak sie brzuch obnizyl. fajny tez byl pharmaceris (cala seria dla ciezarnych i matek w pologu jest).

Mi rozstepy sie pojawily tydzien przed porodem. Jak maja byc to i tak beda

Witam sie dzis poraz pierwszy. Czytalam od rana ale jakos weny brak na pisanie. Moj M mnie strasznie drazni ostatnio i prawie nie gadamy;/

Dzisiaj bylam na kontroli na bioderka i jest wszystko ok:)

Hejo:) Cosa tak jak Beti pisze, jak mają wyjść to wyjdą niestety. Ja używałam mustelli i co? Figa...wyglądam obleśnie:/

Vii faktycznie ty zdolności plastyczne masz:)

Szczęśliwa ciesze się, ze w przedszkolu dobrze poszło:) Powiem szczerze, ze myślałam, ze będzie całkiem na odwrót. Jak Was kiedyś widziałam razem to takie nierozłączne się wydawałyście:)

dzień dobry:)

witam nowe mamy:)
Gratuluję rozpakowanym:)

u nas bez zmian Betka wprawdzie przespała całą noc ale dalej wieczorem popłakuje już by mogło być po tych zębach bo mi jej szkoda.

Vii dzięki za przypilnowanie B:)

hej laski,

jakies tam drobiazgi na stol udalo sie kupic a kwiatki albo zamowimy albo sie zrobi jakies bukieciki. jejku bylam dzis chwile w focusie i weszlysmy z mama poogladac ciuchy dla dzieci...masakra jakie piekne szczegolnie w h&m, ale bylam twarda i sie powstrzymywalam przed kupieniem :) Dzis mielismy wczesniejszy weekend bo M wrocil z poznania o 13 i juz nie wracal do pracy :)

vii - no p. krysia to sie zawsze zapowiadala, zreszta ta pielegniarka z przychodni tez zadzwonila wczesniej, grunt ze sie jej dziecko i mieszkanie podobalo i mam ja z glowy ;)

cosa - ja tez uzywalam musteli ale juz od 3 miesiaca az do konca, no i raz dziennie smarowalam brzuch olejkiem migdalowym, ktory polecil mi moj gin bo jakos w okolicach 30 tyg zaczela mi tak smiesznie skora pekala i balam sie ze rozstepy ida. no ale cale szczescie wygralam ta walke i ciaza zakonczona bez rozstepow :)

milego weekendu dziewoje :*

reklama
Witajcie:)

A my z Jachem zostaliśmy sami na weekend. Dziś nawet obiadu nie chciało mi się robić i wpierdzielałam ciastka z mlekiem. Teraz zresztą też je jem:). Miała do nas przyjechać moja mama, ale się rozchorowała na jakąś grypę i została w domu. Nie lubię sama spać w domu. Dobrze, że nie mieszkam w domku jednorodzinnym, bo bym chyba oszalała ze strachu.
Jaśko zaczął tak intensywnie się podnosić, że muszę na gwałt spacerówkę kupić, bo w gondoli nie ma jak szelek zamontować i wścieka się Jaś, że musi leżeć. Dzisiejszy spacer był mordęgą. A ja miałam nadzieję, że chociaż do końca roku w gondoli wytrzyma:(

E_V - lekki stres jest wskazany, byleby nie przesadzić. Mam nadzieję, że wrzucisz później kilka zdjęć na grupę:)

Beti - ciesz się, że Dawido niecałe 7 kg waży, bo jeszcze będziesz żałować, jak będzie cięższy:).

Vii - potrzebowałabym Twojego artystycznego zmysłu do upięcia firanki, bo mi to jakoś nie wychodzi.

Katoryba - a ja myślę, że jeszcze polubisz tę pracę i wkrótce żaden klient Cię nie zaskoczy.

Cosa, Salcia - co wy takie nieśmiałe? Zawsze to lepiej człowiekowi, jak się podzieli swoimi problemami z innymi. Trzymam kciuki za szczęśliwe i szybkie Wasze porody:)

Izuniek - ale z tej wyprawki będzie tylko Lena korzystać, czy inne dzieci też?

Marttini - po kim Bartuś taki jajcarz? Ciekawe, co jeszcze wymyśli:). Mój P. w przedszkolu naopowiadał innym dzieciom, że podpaski to takie chusteczki, które dziewczyny wkładają pod pachy:)

Miłej nocy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry