reklama

Mamy 2011

emri ja bez adaptacji ją posłałam- super mam córke –ja chyba bardziej przezyłam jak ona ;) bo ja przeryczałam pół dnia a drugie pół dnia byłam dumna że taka mądra i samodzielna ta moja stara malutka -jak to katoryba napisała ;) jak zobaczyłam jej szafke ...imie naziwsko...i ją taka zadowolona...serce rosnie...i uswiadomiłam sobie tyle rzeczy...czas przemijanie-wiec chyba sie starzeję ;)

Gogoja gratulacje!

gratulacje dla Bartusia (to ma chłopak poczucie żarcików ;) panie niezle wkrecił ;)
i dla Mikiego powodzenia też jutro!

reklama
mysza calkiem fajna ta mata. moze byc zamiast koca:) hmmm.... ;)

katoryba mlody ma 66cm i 6950 wazy. cos nie mozemy przeskoczyc 7kg:) troszke poplakal ale za chwile spokoj i w dzien byl pogodny:)

martini ale z Bartusia to nizely zartownis. lal nie wiedzialam, ze takie maluchy takie psikusy potrafia wymyslac!!!

szczesliwa to widze, ze pierwszy dzien corci udany:) a gdzie ona do przedszkola chodzi?

ja tez pamietam pierwsze starcie z przedszkolem. mialam piec lat i przez kilka dni ryczalam i mowilam, ze nie chce chodzic az mam sie zgodzila. powiedziala, ze skoro tak to wracamy na piechote do domu (a to bylo ze 2-3km) i mam slowka nie pisnac. no i sie nie odezwalam:) ponoc pani mi sie nie spodobala. a do zerowki to bez gadania poszlam.

e_v ale to slub tez macie?

hej,
mloda mnie dzis wczesniej obudzila wiec chyba witam sie pierwsza ;)

beti - z tego co widzialam dla wiekszych dzieci super sie sprawdzaja takie wielkie puzzle piankowe, to i mata i zabawka :) a D. ladnie rosnie

martini, mysza, ula - gratulacje dla przedszkolakow, oni bardziej dzielni niz mamy ;)

iza - no okazji az za duzo :P a pielegniarka to jakas sciema byla, nawet dziecka nie obejrzala, ale chyba jest tak jak anias mowila ze oni maja sprawdzic w jakich warunkach sie dziecko wychowuje, bo komentowala ze ladne mieszkanie i ze czysto jest :P

e_v - to powodzenia w przygotowaniach, na pewno wszystko pojdzie swietnie, grunt to sie nie przejmowac tylko pamietac ze macie sie dobrze bawic bo to wasz dzien

kurcze mam nadzieje ze mloda przysnie choc na chwilke i da sie mamie umyc bo przez ta wczesniejsza pobudke to teraz fleja ze mnie ;) dzis mamy zamiar wybrac sie do jakis sklepow w poszukiwaniu ozdob na stol na chrzest :)

milego babole

hejooo:)pomaszerowali chłopaki do przedszkola:P)

Beti - też nie wiem, skąd bartusiowi taki pomysł wpadł do głowy - podejrzewam (jak wzięłam go na spytki) to bardzo się bawił wczoraj właśnie z Maksiem - może to dlatego???nie wiem, ale coś ostatnio Bartuch straszny wymyślacz jest, a to, że ktoś go o coś pytał, a to, że tata pozwolił (choć tata o niczym nie wie), a to, że Pani dała mu cukierka w sklepie (a w sklepie nie byliśmy)...i takie tak..jednym słowem wyobraźnię to On ma:)a dawido siódemkę przeskoczy - zobaczysz:):):)

szczesliwa - wiesz co...tak piszesz o przemijaniu...mnie też wczoraj ta "choroba" dopadła!!!ale dziś już lepiej:) Brawo dla niuni - zazwyczaj tak już jest, że my bardziej się stresujemy od dzieci - dlatego nie wolno tych uczuć przelewać na nie!!!bo wtedy to strachy i lęki i im się udzielają...też dumna jestem z Twojej niuni - przecież Ona poszła jako dwulatek co nie?nie wszędzie chcą takie dzieci przyjąć...

E_v - no to czekamy na relacje z tego dnia - mi stuknie 6lat...szok...

marzenka - wyprzedziłaś mnie:) nie martw się - ja też jeszcze w koszuli :P powodzenia na mieście!

...może dziś na spacer się wybiorę???

Ostatnia edycja:
to ja jedna z podczytujacych oniesmielonych :) teraz kolej na mnie podobno poród ma byc to 12 09 ale malutkiej sie nie spieszy
brak skurczy i takie tam inne dobrze ze chociaz baaaaaaardzo intensywnie sie rusza i to mnie tylko uspokaja w srode wizyta na ktg a w czwartek u gin zobaczymy co powie
czytajac forum powiem wam ze czuje ze chyba wszystko mnie powoli przerasta i popadam w depresje ale zagladam codziennie z zaciekawieniem ale niektóre watki sa dla mnie zadaleko posuniete
na malutką wszystko juz przygotowane i czeka tylko pokój jutro bedzie malowany i juz mysl o sprzataniu mnie skreca ale damy rade a co ....

Hej ho,

i nasza nocka dziś była fajna :) Lena była chyba dobrze zmęczona, bo po kąpieli i butli mleka odleciała w 15 min., spała do 5 (a ja głupia o 3 się obudziłam i czatowałam trochę :P), znów porcyjka mleka i do 7 jakoś dała radę, potem trochę marudziła, ale z zamkniętymi oczyma, a jak ją ułożyłam na boku, zasneła i o 8 ją na siłę wybudziłam. Ja zamiast skorzystać, zabrałam się za prace domowe, ale co zrobione to moje i już!

Vii - masz artystyczne zacięcię :D
Marzena - czyli zdaliście test na doskonałe warunki do wychowywania dziecka :) a ozdoby może znajdziesz w sklepie Jorge na Zaciszu (jeśli tam jeszcze jest) kawałek za Lidlem w Waszą stronę ;)
Szczęśliwa - super, że córcia tak pięknie wystartowała w przedszkolu :D Oby więcej takich dzielnych dzieciaczków :)
Katoryba - Bolo rozwija się ekspresowo!!! Wyprawka: 2 śliniaki z ceratką, 1 koszulka na krótki i 1 na długi rękaw, 2 duże (?) śpiochy, chuteczki nawilżane, kartonik chusteczek hig x na miesiąc, środki do pielęgnacji (np. sudocrem itp...) i smoczek z łańcuszkiem jeśli używa i oczywiście donosić pieluchy The end.
Mysza - i dopiero teraz chwalisz się taką matą?! Na panele super sprawa :) dziś już pewnie łatwiej Mikiemu w nowym świecie :)
Marttini - to Ci ściemniacz z Bartusia hihi lubię takie dzieci :)

Cosa - nie zapędzaj się przez nasze posty w myśleniu o dalszej przyszłości ;) my chętnie poczytamy co u (jeszcze) cieżarówki się ciekawego dzieje ;) na przyszłość służymy sprawdzonymi radami i wsparciem!

Ostatnia edycja:
Witam, jestem kolejną podczytującą :)
Moja córcia pojawi się na świecie za 3 tygodnie- 25 września i już nie mogę się doczekać.
Narazie wykorzystuję wolne chwile na leżakowanie i ostatnie przygotowania

reklama
Mamy - ciężaróweczki - piszcie śmiało :-D Zapraszamy :-) Nasze tematy są różne - ale to tylko dlatego że i różnica między dzieciaczkami duża :-) Zobaczcie że zaraz pierwszego roczniaka będziemy mieli :-D Ale za dwa lata różnica się zartrze :-Di jak wpadniemy na sale zabaw :-D

Pozdrawiam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry