reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2011

A co to się dzieje, że taka słaba produkacja,,, heh chyba nigdy nie zdażyło się bym pierwsza była na forum :)

Vii ja mam dużo sukienek. Nie wiem jaki hania nosi rozmiar ale mam kilka sukienek na 74 i 80. Mam jedną taką elegancką ecri z naszego ślubu. No i inne różowe.... oczywiście moge pożyczyć.

U nas w domu krzyk.... Milena tak piszczy, że chyba słychać ją w całym bloku.

reklama
hej laseczki,

ja zdenerwowana od rana. mala wymiotowala i boje sie czy to nie oznacza ze ten katar w cos gorszego sie przerodzil. a jak na zlosc weekend i jakby co to lekarz dopiero w pon :(

milego weekendu bez chorob

marzenko ucałuj Mejeczkę :) aż nie do wiary że to już 2 miechy!!!
a zwymiotowała raz czy kilka? bo jak raz to się moim zdaniem nie masz co martwić :) chociaż sama pamiętam że się popłakałam jak Domi zwymiotowała ;) głowa do góry :))

hejka!

Marzenko wspolczuje i mam nadzieje, zeto nic powaznego. na pewno bedzie dobrze:)

u nas noc koszmarna i jak tak dalej pojdzie to sie wyprowadzam:) terz D. zasnal ale po dlugim jeczeniu czym zryl mi psychike:/ ale spi to najwazniejsze.

nie było mnie cały dzień więc zadowolona siadam sobie do komputera, bo myślałam że będę miała co czytać, a tu ciiisza :(

beti współczuję!!! pewnie zębiska co? rany że nie wymyślili jeszcze na to żadnego sposobu :((

Juhu,
Weekendowe pustki więc dorzucam coś do poczytania dla odświeżających co chwilę ;)

Marzena - o co chodzi z tymi wymiotami? ile razy? może tylko większe ulewanie? 3majcie się! A Ty jak się czujesz?

emri - przynajmniej J odpoczął od pracy ;) rozłąki współczuję, nie wiem jakbym przetrwała coś takiego...

A my dzisiaj urodzinowo-mężowo pojechaliśmy na wycieczkę za miasto a tu w drodze tel od teścia, że stoi pod blokiem, więc z powrotem o potem znowu z nim do tego lasu pojechaliśmy. Bolo wniebowzięty, bo noszony przez drugiego dziadka chyba z godzinę. Nawet 5 grzybków udało nam się znaleźć (w tym 1 prawdziwek :)) podjechaliśmy też na rynek, zakupiliśmy plakaty z grafikami winobraniowymi, winko, piwko i do domciu :) Teściu już pojechał a my pijemy piwko i oglądamy Armagedon :) Jak ja uwielbiam łikendy :)
Pozdrowionka dla wszystkich :*

Hej
U nas weekendowe katarki :-) A My weekendowe sprzątanie :-) Korowód zaliczony :-) Młodsze przespało całość :-) Starsze zachwycało się przebraniami :-)
E_v - masz już wszystko gotowe na przyszłą sobotę :-D
Katoryba - a jak Bola choróbsko?
Emri :-) Odbębnisz :-D I zaraz wracasz :-)

Pozdrawiam

hej ho

katoryba - no to byly zdecydowanie wymioty bo nie dosc ze mnostwo tego to tak potwornie chlusnelo :( ale cale szczescie tylko raz sie jej zdarzylo. chyba ten karat jej splywa do gardla i podraznia. ja juz troche lepiej, dzieki :) najlepszego dla meza :)

e_v - dzieki za zyczonka, tez nie wierze ze to juz 2 miechy ;)

niunka dalej walczy z katarem, przez co troche krzykliwa jest i ma problemy z zasnieciem wieczorem, ale jak juz zasnie to spi do 6 ;) wczoraj zaliczylismy kolejnych gosci. fajnie bylo popatrzec na moje spanikowane kolezanki ktorym dalam majke na rece :) zaraz jedziemy na zakupy, potem odwiedzic dziadkow i zaliczymy jeszcze jakis spacerek. troche jestem spanikowana bo M dzis wyjezdza sluzbowo i wroci we wt w nocy wiec pierwszy raz zostajemy z majcia same. ciekawe czy da mi w kosc ;)

reklama
dzień dobry!
my już po basenie:-) dziecko wymęczone sobie śpi:-D
tak samo w planach odwiedziny rodziców i spacer - typowa niedziela! którą zresztą uwielbiam :-D marzy mi się urlop - mieć takich niedziel conajmniej 7 po rząd...
mysza - na sobotę chyba wszystko gotowe. mam taką nadzieję:szok:

Do góry