Madzioszkaa
Fanka BB :)
Zawalka codziennie nie zmieniam ale co 2 dni, tyle, że B. jest niesamowicie mobilna i mi szoruje podłogę jak ją rano wezmę to nie przebieram od razu tylko mi śmiga w gonitwie za kotami i sie zaraz brudzi.
Beti przewrażliwiona;p;p Ja daje np piętkę i czuwam jak się zakrzusi to reaguję tak to nieche je. Młoda wpycha całą do buzi potem wypluwa i próbuje znowu wsadzić, a czasem pochłonie nawet nie wiem kiedy. Cała frajda jak sobie pogmera
Oczywiście wtedy faktycznie ubranko do prania niestety.
Może mi któraś wytłumaczyć tę metodę? mam w planach pozwolić Becikowi samej jesć ale najpierw kupie duży ślniak i folię malarską i postawię ją na środku pokoju
Beti przewrażliwiona;p;p Ja daje np piętkę i czuwam jak się zakrzusi to reaguję tak to nieche je. Młoda wpycha całą do buzi potem wypluwa i próbuje znowu wsadzić, a czasem pochłonie nawet nie wiem kiedy. Cała frajda jak sobie pogmera
Może mi któraś wytłumaczyć tę metodę? mam w planach pozwolić Becikowi samej jesć ale najpierw kupie duży ślniak i folię malarską i postawię ją na środku pokoju
ja myślałam że to tylko chwilowe, zmiana klimatu po powrocie, ale niestety chyba powoli powinnam się pogodzić z myślą, że to nowa pora pobudki
a było tak pięknie...
Starszy braciszek teraz 7 wstaje idzie sam siusiu i idzie dalej spać