Juhu,
sallis- faktycznie wolę hippa bo bardzo lubię zapach kosmetyków hippa i on jest lżejszy niż nivea, ale nie jest niestety na każdą pogodę (tak jak nivea) tylko na wiatr i niepogodę, czyli na mróz nie można posmarować bo ma wodę w składzie. Dlatego poleciłam nivea jako bardziej wszechstronny
Beti - ma rygor a co!

mam nadzieję, że to poskutkuje na przyszłość
emri - nie dostaje raczej nic poza głównymi posiłkami. Czasem jak my coś jemy to daję mu troszkę spróbować ale to rzadko i malutko. Boszkopta, jogurta dostaje na deser, marchewkę na obiad, między posiłkami tylko picie ile chce. Ma 5 posiłków dziennie i tyle. W międzyczasie żołądek mu odpoczywa.
A Ty chcesz zrezygnować z tego mleka w dzień? TO nie za mało mleka będzie? jednak tam jest wiele witamin, wapnia i składników potrzebnych do rozwoju...
nnita - BLW jest fajne, nawet ostatnio po rozmowie ze szczesliwa miałam plan żeby to wprowadzić, ale nie mam pomysłu jak. Bolo od razu wszystko wywala z talerzyka na stolik a ze stolika zmiata na podłogę :| poza tym strasznie długo to wszystko trwa a on szybko się nudzi i z całego zestawu warzyw "nadgryzł" kawałek czegoś (reszta wylądowała na podłodze) czym i tak się zakrztusił. Nie wiem - może już jest za duży na wprowadzenie tej metody? a może dlatego że jeszcze nie ma żadnego ząbka - nie ma czym ugryźć? w efekcie i tak musiałam mu podusić widelcem. Ale przynajmniej miał frajdę jak ja mu jedną łyżeczką do buzi jego jedzonko dawałam a on drugą pustą łyżeczką mi do buzi celował
Madzioszka - Betka śpi w rozpiętym pajacu? Z gołym brzuchem na łóżku? coś nie kumam chyba :/
zawalka - z Jacha to już chłopisko! 6600! zaraz Bola przegoni ;P też chciałam karmić do roku ale przez tą robotę głupią nie wyszło :/
Bolo śpi w jednym wdzianku 2-3 razy no chyba, że się ubrudzi.
Nie lubię poniedziałku