no bez jaj laski! ja myslalam ze nic sie na forum nie dzieje przez dlugi weekend a tu jakas masakra
siw@ - spoko przezyjesz, nie ma innego wyjscia
co do wyboru miejsca to jednak bylabym za wybraniem blizszego, ja urodzilam w 2h i jakbym miala jechac 1,5h to bym zwariowala
outstanding - widocznie Majki tak maja ze malo spia, moja od urodzenia ma drzemki 30-40 min, dacie sobie rade sami, ja np jestem typem samosi i nie lubie jak mi ktos pomaga i sie denerwowalam jak mama probowala mi pomoc, ale jak zachorowalam to jej pomoc byla super
Anias - zdrowka!
Alcia - tez zdrowka i spokoju ducha dla mamy
Zawalka - super ze wrocilas
Emri - niedlugo Filo bedzie wam tego pilota wyrywal
wiecej nie pamietam
zmiana czasu dosc lagodnie, tylko pobudka wczesniejsza a teraz juz wszystko w normie. wczoraj mloda miala mega marudny dzien, oby dzis bylo lepiej bo jakos ostatnio nie mam nerwow :/ aaaa no i mloda zaliczyla dzis pierwszy obrot z brzucha na plecy
a po tym jak rodzice zaczeli bic brawo i sie cieszyc to sie rozplakala 
siw@ - spoko przezyjesz, nie ma innego wyjscia
outstanding - widocznie Majki tak maja ze malo spia, moja od urodzenia ma drzemki 30-40 min, dacie sobie rade sami, ja np jestem typem samosi i nie lubie jak mi ktos pomaga i sie denerwowalam jak mama probowala mi pomoc, ale jak zachorowalam to jej pomoc byla super
Anias - zdrowka!
Alcia - tez zdrowka i spokoju ducha dla mamy
Zawalka - super ze wrocilas
Emri - niedlugo Filo bedzie wam tego pilota wyrywal
wiecej nie pamietam