hejka
siw@ głowa do góry. beti dobrze ci mówi, część to też woda zatrzymywana w organizmie. Zobaczysz po porodzie ile razy wylądujesz na "siku" i ile tej wody z ciebie ujdzie - normalnie szok
outstanding my szczepimy 5w1 i póki co zero problemów. Tak jak kiedyś pisałam jedne z tańszych szczepionek mają w Aptece w Graficie

a na basen jak mała będzie ładnie trzymać główkę czyli koło 3go miesiąca - szczerze polecam!!

tylko pogadaj z lekarzem czy te problemy skórne nie są przeciwwskazaniem dla basenu
vii gratulacje dla córeczki!
edit. oj się pomyliłam, to córeczka
karolq8 ma pierwszego ząbka

sorki
wczoraj z mężem byliśmy na Jeziorze Łabędzim, a to oznacza że pierwszy raz spędziłam wieczór z dala od córki, a ona beze mnie.. i cóż szału nie było. To znaczy balet suuuper, ale mała zniosła to tak sobie. Nie chciała mojego odciągnietego mleka z butli (a już kilka razy w ciągu dnia tak jadła, jak tatus z nią zostawał gdy ja musiałam cos pozałatwiać) mimo że to była pora jej spania. Podobno strasznie płakała przy próbach podania jej butelki.. prawie zasnęła sama ze zmęczenia, a jak wróciliśmy przed 22 to ona grzecznie bawiła się w łożeczku i nie było po niej specjalnie widac że jest nieziemsko głodna i zmęczona. Dzieci potrafią zadziwić... oczywiście jak tylko przytuliłam ją do piersi to szybciutko zjadła i zasnęła..
to z jednej strony oznacza że może wytrzymać dłużej bez jedzenia gdy się uprze, ale z drugiej strony że wieczór to nie jest dla mnie jeszcze dobra pora do wyjścia :/