Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my w środę popołudniu wylądowałyśmy w szpitalu z zapaleniem płuc wczoraj wyszłyśmy...
W nocy mnie dopadło jakieś zatrucie i biegałam do wc, dziś jestem słaba, zmarznięta, padnięta. Lena krztusiła się dziś nad ranem jakąś dziwną wydzieliną, co mnie przerażało! Teraz tylko jeść i pić nie chcę, więc się zmuszamy... Madzioszka - pediatra... brak słów, dziś z nią gadałam przez tel....
anias uściski dla Nadii katoryba szczepimy skojarzoną 5w1 (Infanrix), tak jak pisałam w naszym przypadku nic się nie dzieje izuniek współczuję.. duuuuuuuużo zdrówka.. marzena miło było poznać, dzięki za krótki spacerek (szczesliwej teeeeż)
pozdrawiam
faktycznie, nadążać z czytaniem nowych postów nie jest wcale tak łatwo
a dla Lenki -zdrówka-biduleczka a i tobie zdrówka co by zatrucie poszło sio
spacer super tylko zmarzam cholernie pora juz na cieplejsze spodnie no i maly mi zmarzł jednak zimowy kombinezonik wraca w łaske do mojego zmarzlucha.... bo ten co dzis miał za cienki jak nic....rączki i stópki sam lód ale jutro bede madrzejsza
szczesliwa - no ja nie wiem, Majcia po randce rozgrzana a twoj chlopina co? jutro ich razem do wozka wsadzimy to na pewno bedzie mu cieplej
beti - no raczje, musisz sie zebem pochwalic
Nadinka - calusy staruszko :*
Lencia trzymaj sie dzielnie i wracaj do sil, no i ty Iza tez jak najszybciej
my dzis znowu same, maz w nocy wroci ze szkolen, ale na pt i sob jedziemy z nim swoja droga mloda spedzi pierwsza noc poza domem, no i w jednym pokoju z rodzicami ...ciekawe jak sie jej spoba
sallis/anias/szczesliwa/marzeba/beti ja sie tez jutro na bank dolaczam na spacer a o której zbiórka? izuniek-szybkiego powrotu do zdrowia zwłaszcza małej anias- całuski dla Nadii
Pozdrawiam
anias/szczesliwa/marzena/beti/oleczka/zawalka - ja będę tam gdzie zawsze w okolicach godz 11
anias - buziol dla 10-miesięcznej Nadusi :*
marzenka - już swatasz córunię? ha ha ha zapytaj tatusia co on na to :>
izuniek - zauważyłam, że Cię nie ma, ale nie spodziewałam się, że w szpitalu jesteście!!! zdrówka zdrówka zdrówka!!!
szczęśliwa - ja też dziś zamarzłam! jakiś zestaw spacerowy muszę sobie przygotować na porę jesienno-zimową :/ kiedy będzie wiosna????
zawalka - pocieszyłaś mnie że u Was też nocki takie se. Kurczę to się tak nie da, że ja będę w dzień częściej dziecko przystawiać do cyca, bo ona nie chce i już, i się nie da zwyczajnie. w nocy cisza ciemno i dziecko je, a w dzień przecież wszystko w koło jest ciekawe i co ona będzie marnować czas na jedzenie... Cały czas sobie powtarzam to kiedyś minie
a kąpiele takie w dużej wannie Domi ma chyba od 2go miesiąca więc nie robi na niej większego wrażenia a basen tak wyciąga energię że śpi 2 godziny uwielbiam )
karolq - u nas siedzenie nie wiele zmieniło :/ sadzam ją dość wysoko i niestety czasem nawet to nie rozwiązuje problemu... co ręce to ręce jednak
ja chcę też dzidziusia z ząbkami :] tyle ich wysypało na forum ostatnio chyba sobie zrobię zaraz szczerbolka )
sallis u nas dopiero pomoglo na maksa wysokie siedzenie dlatego ciesze sie ze juz umie i moge tak robic choc czasem chce wsttawac no i wtedy rece ale juz rzadziej