• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
Hej ho,

my w środę popołudniu wylądowałyśmy w szpitalu z zapaleniem płuc :( wczoraj wyszłyśmy...
W nocy mnie dopadło jakieś zatrucie i biegałam do wc, dziś jestem słaba, zmarznięta, padnięta. Lena krztusiła się dziś nad ranem jakąś dziwną wydzieliną, co mnie przerażało! Teraz tylko jeść i pić nie chcę, więc się zmuszamy...
Madzioszka - pediatra... brak słów, dziś z nią gadałam przez tel....

anias uściski dla Nadii
katoryba szczepimy skojarzoną 5w1 (Infanrix), tak jak pisałam w naszym przypadku nic się nie dzieje ;)
izuniek współczuję.. duuuuuuuużo zdrówka..
marzena miło było poznać, dzięki za krótki spacerek (szczesliwej teeeeż) :)

pozdrawiam :)

faktycznie, nadążać z czytaniem nowych postów nie jest wcale tak łatwo ;)

dla córci anias buziaki !

a dla Lenki -zdrówka-biduleczka :( a i tobie zdrówka co by zatrucie poszło sio

spacer super tylko zmarzam cholernie pora juz na cieplejsze spodnie ;) no i maly mi zmarzł jednak zimowy kombinezonik wraca w łaske do mojego zmarzlucha.... bo ten co dzis miał za cienki jak nic....rączki i stópki sam lód :( ale jutro bede madrzejsza ;)

Nadusia wszystkiego naj na 10 miesiecy:)

sallis/anias/szczesliwa/marzeba ja sie tez jutro na bank dolaczam na spaceros:)

izuniek bardzo wspolczuje i zdrowka zycze. a Lence juz lepiej mam nadzieje? a ty pewnie zlapalas cos w szpitalu zoladkowego:(

szczesliwa no juz calkiem zimno jest. lepiej troche cieplej ubrac niz za lekko bo mlody lezy w wozeczku i specjalnie sie nie poci pewnie;)

hej,

nnita - nam rowniez milo bylo poznac

szczesliwa - no ja nie wiem, Majcia po randce rozgrzana a twoj chlopina co? ;) jutro ich razem do wozka wsadzimy to na pewno bedzie mu cieplej :P

beti - no raczje, musisz sie zebem pochwalic ;)

Nadinka - calusy staruszko :*

Lencia trzymaj sie dzielnie i wracaj do sil, no i ty Iza tez jak najszybciej

my dzis znowu same, maz w nocy wroci ze szkolen, ale na pt i sob jedziemy z nim :) swoja droga mloda spedzi pierwsza noc poza domem, no i w jednym pokoju z rodzicami ;) ...ciekawe jak sie jej spoba

Ostatnia edycja:
sallis/anias/szczesliwa/marzeba/beti ja sie tez jutro na bank dolaczam na spacer :tak:a o której zbiórka?
izuniek-szybkiego powrotu do zdrowia zwłaszcza małej
anias- całuski dla Nadii
Pozdrawiam

anias/szczesliwa/marzena/beti/oleczka/zawalka - ja będę tam gdzie zawsze w okolicach godz 11 :)

anias - buziol dla 10-miesięcznej Nadusi :*

marzenka - już swatasz córunię? ha ha ha zapytaj tatusia co on na to :>

izuniek - zauważyłam, że Cię nie ma, ale nie spodziewałam się, że w szpitalu jesteście!!! zdrówka zdrówka zdrówka!!!

szczęśliwa
- ja też dziś zamarzłam! jakiś zestaw spacerowy muszę sobie przygotować na porę jesienno-zimową :/ kiedy będzie wiosna????

zawalka
- pocieszyłaś mnie że u Was też nocki takie se. Kurczę to się tak nie da, że ja będę w dzień częściej dziecko przystawiać do cyca, bo ona nie chce i już, i się nie da zwyczajnie. w nocy cisza ciemno i dziecko je, a w dzień przecież wszystko w koło jest ciekawe i co ona będzie marnować czas na jedzenie... Cały czas sobie powtarzam to kiedyś minie ;)
a kąpiele takie w dużej wannie Domi ma chyba od 2go miesiąca więc nie robi na niej większego wrażenia ;) a basen tak wyciąga energię że śpi 2 godziny :D uwielbiam ;))

karolq - u nas siedzenie nie wiele zmieniło :/ sadzam ją dość wysoko i niestety czasem nawet to nie rozwiązuje problemu... co ręce to ręce jednak ;)

ja chcę też dzidziusia z ząbkami :] tyle ich wysypało na forum ostatnio ;) chyba sobie zrobię zaraz szczerbolka ;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry