• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy 2011

reklama
moc buziaków dla Jasiulka :** gratulujemy ząbków :) oby rosły zdrowe :)
i zaległy dla Wojtka :*

vii - a w papierniczym? na piaskowej widziałam, ale nie przyglądałam się nigdy takim rzeczom ;)

beti u mnie niania leży, mogłabym pożyczyć, ale nie wiem jaki ma zasięg, musiałabyś przetestować.

No tak to jest z wiedzą o sklepach :P Ja od czasu załatwiania spraw ślubnych nie byłam w Jorge :P
Beti - Sylwester u sąsiadów?:)

A kaszki faktycznie szybko znikają i znów trzeba kupić... L. jada je na szczęście tylko na śniadanie, a ja zaczynam bawić się w robienie kisieli, budyniów z mm i powoli też innych dań drugośniadaniowo-deserowych... Może Wy podrzucicie mi pomysł czym by tu moją pannicę karmić? :]

izuniek tak u sasiadow. mieslimy byc sami w domu ale nas przygarneli:) sami maja 4-latka i 2-miesieczniaka:) ja na drugie sniadanie daje zwykle jogurt. kupuje w rossmanie babydream za 5.99 4szt. jajecznica na masle plus buleczka. dzis dalam serek wiejski (takie bobki)

dzień dobry:) Piękna deszczowo-śniegowa pogoda.

Beti ja też mam nianie ale chyba nie ma aż takiego zasięgu...

Izuniek ja daje mojej chlebek z wędlinką, teraz ale to z racji zubożonej diety, Tak miała serek, twarożek, jajecznice, budyń. owocki.

Sto lat miesięczniakom. Narobiło nam się świąt w miesiącu:)

Vii niejadek się może trafic i jedzący „normalne" jedzeniedlatego tyle mam w przedszkolu narzeka że dzieci nie jedzą-lub że w grupie ładnie jedzą –idzie się nasłuchac ,ale to przed Toba dopiero :D tak samo z sztucznym mlekiem itp. Sa dzieci co nie chca nie rusza i tyle –niezaleznie od firmy moja córa tak miała wiec nie dziwie się że beti tak ma, przejść na krowe sobie ot i cała filozofia-nie wiadomo które mleko lepsze krowa czy mm –w dzisiejszych czasch raczej skłania się ku krowie-chyba że sie czyta tylko etykiety mm to oni mogli by karmic tym mlekiem do osiemnastki byle kabze nabić –ja swoja wiedze opieram na wiedzy od położnych i to najlepszych w zg mam zaufanie wiec się nie przejmowałam
Siwa całus dla Wojtka na miesieczncie!
A jasiowi gratulujemy ząbków
jorga już niema na zaciszu od roku ;) ale w jorgu fajne rzeczy były –jorg teraz w czerwie
a na kinderparty to polecam allegro-jednak największywybór a jak się poszuka sprytnie to przesyłka za friko u superspzredawców :-D
a u nas…ospa ot zakonczenie roku hehehehehe trzeba limit pecha wykorzystac
:-D

Ja przez te chorowanie nie podawałam nowinek do jedzenia, a że coś jej wyskoczyło na ramionach, to też ograniczone jesteśmy do granic :( ledwo masełko na chlebie posmakowała to już nam zakazano, i jogurty (nestle lub bobovity) też były, ale narazie odstawić musimy... Wędlinkę skubnęła na święta, owszem:) serki, twarożki, normalne budynie, jajecznica odpadają :( totalnie zacofana jest w jedzeniu :( ale idzie Nowy Rok ;) będzie lepiej :P
Szczęśliwa - ot się ospa przyplątała, życzę szybkiego odkropkowania!

reklama
dziekuje izuniek
a wedline sama upiecz ;) im mniej chemii tym lepiej dla dziecka-zdąży sobie pojesc jeszcze spokojnie, a mleko sojowe moze? bo na tym pyszny budyn wychodzi i nie alergizuje ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry