reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Juhu,
My powróceni. Łapie nas choróbsko :/ gardło mnie drapie, czuję że coś się zbliża... a jeszcze poprzedniej nie wyleczyłam :(
Młody zachowuje się niby ok, gorączki nie ma ale ten świst przy oddychaniu... chrypi na maksa :( jestem niemal pewna, że to jednak krtań :( a tu 2 dni wolnego :(( nie wiem co z tym robić. Na razie zrobiłam mu napar z rumianku i wlałam do nawilżacza - para się wytworzyła i wypełniła jego pokój.

vii - kaszka na 3 dni? szok! to ile dajesz na jedną porcję?
faktycznie mega imprę szykujesz. Transparent? Gdzie Ty to/tych wszystko zmieścisz? Ja kupowałam ozdoby w kerfurze. Tylko, że ja wolę skromnie, bez wielkiej pompy.

Aha zapomniałam Wam się pochwalić co Bolcio wyciągnął na roczek :) A więc było to tak: dotknął paluszkiem różańca, potem kieliszka ale chwycił długopis i "popisał" nim po książce :) naukowiec znaczy będzie :)))))

szczesliwa - wstrętna ospa a sio! Ale u Dużej czy u Małego?
czekam na rady co do BLW!

gogoja - współczuję problemów 3dniowych :( ale całe szczęście już po :) więcej na to nie zachowuje :)

Jachu Johny - brawoooo za zębiska :) ślinił, ślinił i wyślinił :))))) no i miesięczna grabka :)

reklama
vii hurtownia opakowań Jędrek zaraz na Zjednoczenia (niemalże pod estakadą na Zjednoczenia, w stronę Osadniczej) to chyba rejony Zawalki :) tam możesz zobaczyć czy znajdziesz wszystko co chcesz :)
szczesliwa ojjjj ospa :( kurujcie się, zdrówka życzę :)

a ja pozdrawiam spod gór!! :D wymieniamy się outstanding rejonami ;) tutaj śnieży jeeeeeeeeeeeeee! może będą narty :D

a jak tam postanowienia noworoczne? macie jakieś? ;) ja myślę o zadbaniu o kondycję, ale tak w stronę jogi :)

pozdrawiam babeczki :)

Ostatnia edycja:
Dziękuję w imieniu Jacha za życzenia:).

Siwa - dobrze piszesz, że w ciąży tak się dłuży ten czas, a jak już dziecko jest na świecie, to ani się obejrzysz, a rok już zleci. Oby faktycznie te kolki były tylko po mm i już się nie zdarzały.

Szczęśliwa - mój chrześniak 4 letni też ospę z przedszkola przytachał i na święta nie mogliśmy się spotkać, co by Johny nie podłapał. To synek Twój już też będzie miał ospę z głowy.

Katoryba - a może to na zęby tak Bolcio choruje:).

Nnita - ale masz fajnie w tych górach:)

Miłego ostatniego dnia w tym roku:)

witajcie ostatni raz w starym roku :)
życzę Wam wszystkim udanej zabawy w dzisiejszą noc, choruszkom zdrówka i wszystkiego naj na najbliższe 366dni!
pozdrowionka
p.s. spóźnione :*** dla miesięczniaków :)))

Dzień dobry:)

Mam nadzieje, że będzie taki.

Życzę zdrówka i radości na nowy rok i oby szczęście nie opuszczało Was i dzieciaczków od początku do końca nowego roku. A dziś udanej zabawy Tym co się bawią, cieplutkiej kołderki tym co będą spali i głębokiego snu dzieciakom, żeby żadne fajerwerki nie zakłóciły im kolorowych snów.

Moja mała dała czadu, najpierw poszła spać o 21! potem wstała przebudziła się o 12 pospała do 2 wstała i szalała do 4 z kawałkiem by paść i wstać ostatecznie o 7.01. biegała w najlepsze do 11 aż w końcu zdecydowała się na drzemkę ciekawe jak długo:) Czyli ja już miałam imprezę. Może się wyśpię dziś?

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku oby był jeszcze lepszy od obecnego, chociaż dla mnie 2011 był najwspanialszym rokiem w życiu i trochę szkoda że się kończy:p

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE W NOWYM ROKU!!! oby byl jeszcze lepszy niz ten:)

z dobrych wiesci niania dziala 2 pietra nizej u sasiadow. wspanialy wynalazek. dzieki ci sallis:)

ze zlych to to, ze mlody zlapal jakis potworny katar. smarki leja sie ciurkiem a jak kichnie to az na bluzke wyplywaja:( na sile mu frida odsysalismy (i tak nie wszystko bo nie daje sobie) ale za chwile to samo:/ martwie sie... w pon obowiazkowo do lekarza!

Do góry