reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

no nam tez kazali byc na 11:30 a miedzy Majka a Bolciem zdecydowana roznica :p hmmm ciekawe co im sie popitolilo. W sumie dla nas godz beznadziejna bo mloda wtedy spi...nie wiem czy nie bedzie marudna :/

reklama
hejka ;)

ja tak szybciorem tylko ...
do nas też dzwonili i też jesteśmy na 11.30 ale odmówiłam bo od lutego wracam na studia i większość niedziel mam niestety zajętych .... ale na następną turę się piszemy ;)

Witajcie:)

Ja tak szybciorem, bo Jachu wali w klawiaturę i ciężko pisać.
Do nas też zadzwoniła babeczka i na 11.30 mamy być.l
Lecimy na SPACERos.
póxniej cos noskrobi

vii a mowili Tobie jaki przedzial wiekowy?? Moze Kasi godziny pomylili bo dziwne ze Bolo starszak z takimi mlodymi heeh;) mi mowili ze na 11:30 mniej wiecej od 6 do 8 miesiaca

no dziwne dziwne bo ja też pytałam o przedział wiekowy i o godzinę jeszcze raz...
oleczka, salis - a jak wiekowo Wasze grupy wyglądały? chyba już pytałam kiedyś ale nie pamiętam :/

e: Dzwoniłam - pani jakaś "nie halo"... to pani kierownik tak ustalała ona nic nie wie itd. w grupie na 11:30 są dzieci: 4,5; 6, 7, 8 mies. no i my z tego co pamiętam a na 9:00 - 9, 10, 12 mies. jakoś tak. Możemy przyjść na 9 jak chcemy. A na 11:30 i tak można porozmawiać z instruktorem jak się chce chodzić. Także jeszcze się zastanowimy na którą.

Ostatnia edycja:
godzinę mi dobrą podali - do takiej grupy ktoś nas przydzielił nie wiem z jakiego powodu. Tylko ja naciskałam na wyjaśnienie dlaczego tak skoro tu dużo młodsze dzieci są i pani się mocno zamieszała - najpierw, że na 9 jest grupa kontynuująca naukę a potem, że ja jej podaję 3 różne godziny (czego nie robiłam) i ona teraz już sama nie wie :/ więc nie bardzo wrażenie na mnie zrobili pod kątem organizacyjnym...
Godzina mi w sumie obojętna - na 9 będzie kłopot żeby się tak szybko zwlec z wyra - niedziela i trzeba wstawać szybko... bo chyba o 7:30 będzie trzeba...

hehe - ja Wam dam leniuszka:) do pracy śmigam, dom, dzieci...staram się wpaść choć na chwilkę, ale pisanie jakoż zupełnie nie idzie;/ co tu pisać??? dzień jak co dzień:) Alcia raczkuje, śpi ślicznie tfu tfu od 18:40-19 do 6:30-7rano ( i tak i tak czasem musi być zbudzona o tej porze, bo Bartuś do przedszkola na 8śmiga) i śpi dwa razy w dzień teraz po1,5-2 godz. choć czasem i drzemka przed kąpielą się trafi, ale to tylko z poł godzinki do 40 min...jak nie pośpi to i z cztery drzemki się jej jeszcze trafiają... - sama się odstawiła od cyca - od dwóch tygodni nie karmię. Trochę walki było z nabrzmiałymi piersiami ale już jest OK - dobrze, że tak się stało bo niestety anemia się przypałętała i kiepskie wyniki elektrolitów. W przedszkolu będzie bal przebierańców - może macie pomysły jak fajnie przebrać "w coś" z niczego??? :):):) coś wymyślę:):) no i przygotowania do dnia Babci i Dziadka pełną parą:) ot i tak leci...sił nie ma, ale trzeba się sprężać i do przodu:)

Ostatnia edycja:
loooo matko.....matrini wyczyny spaniowe Alci to dla mnie jak jakies science-fiction :p ze tez 9 miesieczne dziecko tyle spi...cudo. No i fajowo ze raczkuje :) a bal przebierancow hmmm nie wiem co teraz u malych chlopcow jest na czasie :)

a tak z innej beczki...dostalam zlecenie z pracy na specjalna prosbe szefa i siedze teraz wieczorami i pracuje i normalnie jestem przerazona jak ciezko mi sie skupic i napisac cos konstruktywnego. az sie boje co to bedzie jak wroce do pracy...a to niby tylko pol roku w domu

reklama
marttini - to Ty jeszcze pracujesz? myślałam, że już nie... Alunia śpiąca królewna :) super :) i raczkowanie super :) a na bal przebierańców to może pirat? chustka na głowę, pociąć za krótkie spodnie i bluzkę, opaska na oko i domalowana broda i włala :) no i możesz jeszcze ptaka z papieru albo szmaciankę-wypychankę na ramię dokleić/doszyć ;)

Marzena - ładnie to tak mamuśce w urlopie mamuśkowym przeszkadzać? ;P ale serio to wiem o co chodzi... opieka nad dzieckiem odmóżdża? ;) minie jak wejdziesz w trybiki!

Do góry