reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Beti - faktycznie zmiany... No ale skoro Dawid sam do tego dojrzał to trzeba to uszanować :) Bolcio miał to samo tylko trochę wcześniej. Wiem, że Ci smutno ale to minie :)

karolq - kurcze ja zrozumiałam, że w basenie też można siedzieć przez te następne pół h. No ale jak te grupy się nałożą to będzie dużo ludzi przecież.
sallis, oleczka - znowu do Was doświadczonych pytanie - jak to było?

reklama
No wsumie to neiwiem mi sie wydasje ze babeczka wtedy mowila ze godzina w basenie to za dlugo ze za zimno a w jakuzi cieplejszaq woda ale niewiem sallis oleczka?

Witam,
wiem, że kiedyś pisałyście o krzesełkach do karmienia ale nie mogę tego odszukać a właśnie muszę się na jakieś zdecydować mogłybyście polecić jakieś dobre? czy któraś z was ma może takie: NOWOCZESNE KRZESEŁKO do karmienia KIDSPLAY?

zajęcia w wodzie z instruktorem trwają 30 min. dokładnie tak jak pisze karolq - drugie 30 możesz siedzieć w jacuzi i na leżankach. ale zwykle dzieci są tak wymęczone, że jest szybka akcja ewakuacja :)
czyli z tymi co będą na 9 to się spotkamy :)
płaci się z góry 400 zł. jedne zajęcia można odrobić. pozostałe opuszczone przepadają.
chyba istnieje możliwość wejścia gdzieś w tygodniu na przykład - ale to trzeba zapytać w recepcji bo nie jestem pewna.

oj Beti smutne :( ale powiem Ci, że i tak fajnie że to od dziecka wyszło samo :) ja bym tak chciała, żeby to Domi się odstawiła kiedy będzie gotowa :)

hejo:)
próbuję nadrobić forum...póki co egoistycznie kontrola wykazała, że Nadia jest zdrowa ale...prowadzimy obserwacje w kierunku alergii;/

szczęśliwa-buziaki dla Natka z okazji półrocza;)

e: katoryba -
czuję się zobligowana więc resztę nadrobię i napiszę wieczorkiem;)

katoryba- tak jak pisze madzioszka 30 min zinstruktorem a reszta wedle zyczenia ale jak pisze salis dzieci są zme zone po tych 30 min i żadko kożystają z reszty :) no my czasem z leżanek na czas karmienia i do domu :)
anias- no to super że Nadia zdrowa oby teraz była cały czas
Buziole :)

szczesliwa twój chłopiec już naprawdę pół roczku??!! kurcze to mi się czas zatrzymał jakoś na jego 4tym miesiącu :p buziaczki w takim razie :* :*
beti to będziemy za was trzymać kciuki =)

a my dziś na basenie zaliczyliśmy porażkę :( pierwszy raz zdecydowaliśmy się wybrać po południu, i to był ostatni raz. I nie chodzi o to że więcej ludzi, tylko chyba o to że ogólnie głośniej, i pewnie mała juz dniem zmęczona :/ w każdym razie po 7 minutach prób uspokojenia jej daliśmy sobie spokój i ewakuowaliśmy się :/ spróbujemy standardowo w sobotę z rana :|

pozdrawiam =)

Oleczka nie madzioszka a salis:)

prywata u nas lepiej wybila sie jedynka katar lekko odpuścił, nadal lekko kaszla;/

ktoś pytał już nie pamiętam kto, w przypadku B. każdy ząbek był zwiastowany katarem lejącym się przezroczytym glutem.

reklama
Do góry