reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
Hej hoo:)
beti, marttini- ale wam zazdroszcze tych śpioszków:) u nas wesoło do tego stopnia że po wczorajszych humorach Wojtusia, mąż zaspałby do pracy gdyby mój tato go nie obudził, wrócił biedaczysko padnięty, mówiłam żeby dziś spal w drugim pokoju ale bohater chciał dalej z nami:) Skończyło się tak że zasnął że tak
powiem w <opakowaniu>:-D rozebrałam go na śpiocha i sama wyprowadziłam się z Wojtusiem za ścianę, mam nadzieje że nie bedzie nas szukał w środku nocy:-):-)

beti- i tak Cie podziwiam za pisanie pracy, ja napisalam rodział i stoję a muszę napisać teraz kolejny na zaliczenie seminarki i az mi słabo na samą myśl więc pewnie skorzystam z przedłużenia sesji. Bardzo żałuje że nie ma czegoś takiego u nas jak egzamin magisterski, pisanie pracy to dla mnie skaranie:/

A my dzisiaj pierwszy raz bylismy na spacerku w chuście:) i było super:p trochę sie bałam że jest jeszcze za mały ale poszliśmy. Tylko zamknęłam drzwi za sobą a ten już słodko chrapał i tak cały spacer i 3h po nim:) Fajna sprawa i nie odczuwa się tak wagi dziecka a dla mojego kręgosłupa po ciąży to wybawienie.

W lutym chrzcimy Wojtusia. Może to głupie pytanie ale ile się daje księdzu w kopertę z takiej okazji? 100? 200?

siw@ super że chusta ci sie sprawdziła :D tak trzymać ;)
madzioszka gratki dla Becika za zębolka =)

z prywaty - kto mi Małą podmienił? :/ na dobre zasnęłą przed 21, po 22 trochę jeszcze stękała ale dało radę uspokoić bez brania na ręce, a tak pobudki o 1 w nocy, 3 w nocy, 4 w nocy, 6 w nocy i pobudka o 7:40 - też "w nocy" bo po tylu wstawaniach to ja nie wiem o co kaman :/

Becik - gratki kolejnej bialej perelki
siw@ - my dawalismy chyba 50 albo 100 zl ;P nie pamietam dokladnie
nnita - wspolczuje nocki :( oby jednorazowy wypadek

a u nas z nockami tez smiesznie jedna przespana do 7, nastepna z dwoma przebudzeniami i podubka o 6 i tak na zmiane od kilku dni :) z innych info to mloda chyba nie przepada za owocami, pomeczy z pol porcji i koniec, za to warzywa i miecho boskie ;) no i z utesknieniem czekamy na weekend i na tatusia bo juz troche zmeczona jestem 24h na dobe z mloda...

milego dnia laseczki, ponoc ostatni cieply

Juhu,
Tak to już jest z dziećmi niestety - nigdy nie wiadomo kiedy im się odmieni i na jak długo :)

siw@ - a pewnie, że chusta to fajna sprawa! I dla mamy i dla maluszka :)
My dawaliśmy 50zł o ile sobie dobrze przypominam.

Marzena - prorokujesz zimę w końcu? Ja tam się cieszę :)

Hej, jeju strasznie sie czuje:( siedze i rycze i nie moge sie pogodzic, ze juz karmic nie bede. domyslalam sie, ze nie bedzie lekko... dzis nad ranem jak mlody sie obudzil to sie zlamalam i stwierdzilam, ze go nakarmie a tu zdziwko bo Dawidek nie wiedzial o co kaman:( a chyba jakos najbardziej boli to, ze on sam juz nie chce, ze to jego decyzja taka nagla i ja nie mam nic do gadania:(

Beti dacie rade, trzymam kciuki

dziewczyny dzwonili do was z dany? bo do mnie przed chwila i pani powiedziala ze zaprasza na 10:30 a jak powiedzialam ze pare dni temu ktos dzwonil i mowil ze na 11:30 to powiedzial ze sa zmiany. pytam jej jaka grupa wiekowa to mowi 4-5 miesiecy a na 11:30 7 i wiecej, no to jej mowie ze majka ma 6. to ona a to niech sobie panstwo sami wybiora bo polrocznych dzieci nie ma....normalnie nieogarnieci jacys...chyba jednak na 10:30 pojdziemy bo tak w sumie do rytmu mlodej bardziej pasuje

e: katoryba tvn24 rano prognozowalo ;)

Ostatnia edycja:
Hej ho,

masakra dzisiaj. Wieje jak szalone, ze spaceru nici, a na dworze 10 stopni! Ku mej radości udało mi się L. położyć spać, a walka była ostra. Obstawiam zęby, z nosa leci wodnisty katar, jedzenie dziś nie wchodzi, najlepiej idzie jej krzyczenie i płacz, nawet Dentinox nie dał jej ukojenia! Strach się bać jaka będzie noc...

Dana sobie w kulki leci! Laski, to Wy już byście sobie same grafik lepiej ulożyły... ;-)

reklama
Do góry