reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Witajcie:)

Wszystkiego najlepszego w 2012 roku:)!

No to się nam dzieciaki pochorowały:(. U nas też katar i co jakiś czas kaszel i brak apetytu. Cycki mi pękają. Ale nie wybieramy się do lekarza na razie, tylko daję mu to, co ostatnio dostawał.

Buźka dla Dawidka za kolejny ząbek:*

Nnita - ale fajnie miałaś na tym stoku:). Jagoda już duża dziewczyna. A jaka ona towarzyska jest:)

Marzena - współczuje hurtowego prania i prasowania, ale dobrze, że już jesteście w domku:)

Katoryba - no to już Was puścili:). Bolo pewnie odżył w domu. Oby już więcej taki Sylwester Wam się nie przytrafił.

Miłego wieczoru wszystkim:)

reklama
Witamy w Nowym Roku i życzymy wszystkim spełnienia marzeń:)

gogoja-
Nie wiem jak w zg, ale dzisiaj bylam pepco w lcy i sa super przeceny, mysle ze jedna siec to jedna cena. Nakupilam malemu, bluz, spodni itp. za 4,99, 6,99 za szt. A ile bylo fajnych rzeczy dla dziewczynek, aż się zastanawialam czy sobie nie kupić na przyszłość jakby się kiedyś jakaś córunia trafiła:)

Wszystkim schorowanym maleństwom zdrówka życzę:)

Vii - zdrówka dla Hani!!!!!!!!
i Jasiowi, Dawidkowi i komu tam jeszcze trzeba:):):)

u nas po katarze ani śladu - ale kreseczka przebitej dolnej dwójki się pojawiła..więc pewnie to to, ale te górne dziąsła dalej okropnie wyglądaj - więc trzeba mieć rękę na pulsie!

ja dziś do czwartku wzięłam sobie jeszcze urlop - taki ze mnie leniuszek:)rozbestwiłam się na tym wolnym:)
ale jest kilka rzeczy do pozałatwiania - ps. jutro idę na USG :)fajnie:)

pozdrawiam Was wszystkie babeczki

Beti - i ja za Nasivinem jestem, choć i maścią smarowałam, by lepiej jej się oddychało. Podstawą jednak jest nieszczęsne dobre wyfridowanie...
Marttini - Alcia też szybciorem nowe zęby dostaje, super! :-* Ach, ale będzie radość przy podglądaniu Fasolinki (a może Fasolinka :p)

Jeju, przez tą dziwną pogodę siedzę z L. w domu, nie chcę jej przewietrzyć za bardzo, by czegoś nie podłapała...
W środę w chacie powinien być bałagan przy pakowaniu, a tu kolęda i musi jakoś wyglądać :/ ale z błogosławieństwem pojedziemy na ferie hehe

Dobrej i spokojnej!

hej ho ;)

dziękujemy za pamięć ;) mnie zawiodła dopiero dzisiaj zobaczyłam na suwaczku że to już cztery miechy ;)

szczęśliwa, vii, katoryba, madzioszka, beti, zawalka, anias (mam nadzieje że nikogo nie pominełam) zdrówka dla dzieciaczków ... pęta się tyle teraz tego dziadostwa i tylko męczy malutkie myszki ;/

Dawida gratki za zębola (wzoraj mi gdzieś umknęło) jak tak dalej pójdzie to zaraz będzie miał wszystkie

marzena fajnie że Majcia dobrze zniosła podróż;) wszędzie dobrze ale w domu najlepiej

siw, cosa a powiedzcie jak te rzeczy z pepco są dobre gatunkowo... tj. po pierwszym praniu się nie rozlatują, wyciąają itp. bo słyszałam że marnej jakości ... ale nigdy w ręku nie miałam bo do pepco zawsze nie podrodzę mi było... kurcze znowu podnieśli ten vat ja nie rozumiem i to ma być polityka prorodzinna ;/ co do ubranek dla dziewczynek zawsze się nad nimi rozpływam ;)

nita ale miałaś fajowego sylwestra ;) ja w tamtym roku byłam w górach ale nie wspominam tego miło bo za miast jedzić na nartach cały czas wymiotowałam (uroki początku ciąży )

izuniek u nas głodomorra cały czas panuje ;) mała nadrabia straty ;)

martini po to jest wolne żeby leniuchować ;)

oj jak mi się dzisiaj tyłka z domu ruszać że hej .... wybierałam się jak sujka za morze i w końcu nie wyszłam z domu .. stwierdziłam że nie będę B. narażać na wyjścia w duże skupiska ludzi bo się pochoruje i tyle z tego będzie zresztą zakupy z dzieckiem to nie zakupy ;p ale trzeba się wybrać może jutro ;p Błażejo od wczoraj ma nową zabawę - siedzenie i skubaniec tak długo będzie stękał jak go się posadzi ... nie wiem czy takie szybkie siadania to zdrowe jest .... a może to już czas ?? kiedy wasze dzieci zaczęły siadać?

buziaki spokojnej nocki ;)

Ostatnia edycja:
gogoja pewnie, ze zdrowe! jak sam chce siedziec to nic tylko wykonaywac polecenia:)

martini to teraz bedziecie mieli usg z mierzeniem przeziernosci karkowej:) jeszcze to pamietam:) a na kolejnym to jak sie uda to plec bedziecie znali. ale jestem ciekawa!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam was babeczki w nowym roku 2012!
Troche mnie nie było- cały czas coś- tak bywa.

Oby ten rok był zdecydowanie lepszy dla wszych maluchów i oczywiście nas rodziców.
Tzn. żeby były cały czas zdrowe-to najważniejsze :)

tak ogólnie i krótko bo godzina juz na spanie :)
buziole
marrtini- miłego oglądania :) maleństwa i dobrego samopoczucia na cały okres ciąży życzę i jak najbardziej kożystaj z urlopu- po to bierzesz, co nie? leniu**** ile wlezie
nnita- jak tam ciałko twoje dochodzi po wypadku nartowm? czekam na twój powrót :) a i dorzuce spóźnione sto lat na 29.12.11 nie zaglądałam i przegapiłam :(

Dobranoc i dzień dobry

reklama
gogoja ja ubranka z pepco uwielbiam sa tanie i dobre;P a co do siadania to moja z pozycji polsiedzacej podniosla sie dosiadu juz w 10 tygodniu pozniej o tym zapomniala ale tez chciala szybko siedziec

Marttini 3mam kciuki za jutro;)

Do góry