reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

hej ho,

jeju martini normalnie jak napisalas o tym usg to poczulam sie tak podekscytowana jakbym sama miala isc ogladac dzidzie :) mi w 10 tc powiedzial ze groszek nie bedzie groszkiem tylko fasolka :) moze i ty sie juz czegos dowiesz hihi :) trzymam kciuki

gogoja - ja tez ubranka z pepco bardzo lubie, choc to juz ogladajac widac ze jedne sa ciut lepszej jakosci drugie ciut gorszej ale nam sie nigdy nic nie rozciagnelo, odbarwilo itp. a u nas siedzenie tez jest super zabawa od jakis 3 tyg, ale od kolezanki rehabilitantki uslyszalam ze nie powinno dziecko tak szybko siadac bo pluca sa jeszcze malo wyksztalcone i sie gniota :/ no ale nie zabronie dziecku ;) co najwyzej moge ograniczac czas spedzany w takiej pozycji

zdrowka wszystkim...mam nadzieje ze sie poprawia

reklama
ooooooo Vi - hehe - pewnie tak:) własnie wychodzę - jakoś zebrać się wcześniej nie mogłam...:laugh2:
a Ciekawa jestem czy juz coś będzie widać - Alcia została mianowana Alcią dokładnie w 16stym tygodniu, potem potwierdzenie po 20stym - więc na nic dzisiaj się nie nastawiam:) ma być zdrowe i już:):):)

Wojtuś w końcu zasnął, a od 6 z krótkimi przerwami tylko cycek mu był w głowie, no ale już się mogę z wami przywitać:)
martini-
no koniecznie napisz co i jak. A jak się w ogóle czujesz? Ja do 13tyg. umierałam, na szczęście R. gotował, prał, sprzątał. A Ty masz dwójkę dzieci, więc mam nadzieje że lepiej to wszystko znosisz.
gogoja- ciuszki z pepco są ok. No może oprócz bodziaków, bo te mi się strasznie porozciągały już po pierwszym praniu. Ja teraz kupiłam 3 bluzy polarowe, 3 pary spodni i koszulę, nie wygląda żeby się miało coś z tym dziać a zapłaciłam 38zł za wszystko:D
P.S.
Świetne zdjęcie Błażejka przy suwaczku. Przesłodki bąbelek:*

U nas odpukać już kolki minęły, jak go czasem coś zaboli to na chwilkę, więc z reguły płacze już tylko jak jest głodny:) Coraz mniej już go dokarmiam bo coraz lepiej idzie nam cycolenie, wygląda na to że im jest starszy i silniejszy tym lepiej sobie radzi z moją <płaskosutkością>. Mm wystarcza nam spokojnie na tydzień i dłużej i żyję nadzieją że niedługo już wcale nie będzie potrzebne:)

Sylwestra spędziłam w domu i szybko poszłam spać, ale za to z jakim przystojniakiem:) Na szczęście mąż nie jest o niego zazdrosny:D DSCN0924.jpg

dobry wieczór :)
siw@ jaki elegancki synuś :D
oleczka mi juz lepiej, ale mięśnie jeszcze bolą.. nie pamiętam kiedy ostatni raz się tak wywróciłam, ale....... kask to podstawa :D

kurcze nie wiem jak u Was w ZG ale tutaj mega wietrznie.. prąd co chwilę zabierają.. :/

dzisiaj niunia pałaszowała brokuła, jabłko i marchewki baby - noż cud miód jak jadła =) a na wieczór eksperymentalnie zapodałam jej 50ml kaszki (ale na wodzie, nie MM) - normalnie rzucała się jak podawałam jej łyżeczkę :p a potem dopoiłam piersią.. chcę zobaczyć jak noc prześpi =)

zdrowiejcie dzieciątka i co niektóre mamy!!!!!!!!!!!

gogoja - ja kupiłam pierwszy raz w pepco po namowie kolezanki z jej opini wynika ze wszystkie ciuszki są OK

Macie może namiary na okulistę dzieciecego w zielonej Gorze bo oczko małej ciągle ropieje i boję się zeby to nie był zatkany kanalik .

Życzę przespanej nocki i poprawy zdrowia dla Wszystkich chorowitych :D

dzień dobry:)

U nas kiepściucho nie wiem dlaczego ale B jedną noc prześpi ładnie by na następną dać czadu. Katar delikatnie odpuścił ale kaszel się za to pojawił, chociaż wydaje mi się, że kaszla odkaszluje smary które jej płyną.Gorączki brak. w sumie kaszla po nasivinie więc pewnie moja teoria się sprawdza.

Sama za to zaczełam smarać;/ co za pogoda szlag jasny może trafić. tyle prywaty:)

Cosa przychodnia dziecięca jest na jaskółczej z takimi przypadkami powinni wziąć bez problemu i czekania. powinna być pod tym numerem 68 325 07 70 ‎. najlepiej sie przejść i zapytać.

Hej ho,

L. nie wołała dziś w nocy o mleko! :D Jak miło się wyspać... Tylko po 1 trochę herbatki wypiła i lulu w poduszkę!
Co do zdrowia: zaczyna mnie strach oblatać, by się nad morzem nie wyłożyła. Też coś pokasłuje, nie wiem czy to ślina źle przelknięta czy inny czort, w nosie nie katar, ale gile suche :/ Niech przyjdzie mróz!!!

Nnita - tutaj też wiatr nieprzyjemny :( na pocieszenie za to słońce jest :)
Siw@ - super, że cycowanie się rozkręciło!

reklama
siwa jakiego masz pszystojniaka w domu:) sliczniutki:) i brawo za udane karmienie. dzidzia rosnie i jest coraz silniejsza wiec lepiej ssie.

izuniek suuper, ze nareszcie sie wyspalas. mile uczucie co nie? :)

mam pytanko laseczki jak rozwiazujecie robienie 2 dan dla dzieci? gotujecie osobno czy jak? ja jeszcze nie wprowadzilam drugiego dania i szczerze mowiac to nie wiem czy moj jeszcze cos zmiesci w ciagu dnia:/ specjalnie jakos nie jest glodomorem:)

Do góry