hanutek są 20 kalosze-moge ci za drobiazg dla mej córci oddac

z minnie mam piękne kaloszki
vii współczuje migren....oj bidulko obys sie nie męczyła! w ciazy zasługujesz na spokój!
słuchajcie co do krzyków -u mnie jak zacznie jedno sie dzrec to zaraz 2 sie drze ehehheeh nie słuchac ludzi robic swoje-ja pzrerabiałam leżącą córe w sklepie bo chciała lizaka -nie ugięta byłam nie znaczy NIE, teraz sie pyta czy moge jej kupic i rozumie że nie moge (a nieraz kupuje i mówie dzis możesz sobie wybrac) stawianie na swoim- wysłu****e pytam sie czemu na czyms jej zalezy-nieraz ustepuje jak widze że cos wazne dla niej....dzis ustepstwo było takie, że jej szkatułka z naszyjnikami i pierscionkami mogła postawic koło mojej

a zasada u mnie w domu taka , że zabawki w swoim pokoju trzyma, porządek musi byc, dzis ustapiłam było to da niej ważne i w ramach kompromisu pozwoliłam za to ona ładnie zjadła kolacje bez fochów

eee wszystko do przetrwania

jednak co radze: wychodzić wychodzić jeszcze raz wychodzic -niech dzieciaki ucza sie zachowan
aaaa tak mi sie przypomniało jak kiedys było spotkanie u vii moja mała chciała do szafek zaglądac

nie pozwoliłam odpusciła temat ale wczesniej zaliczyłam z kilka odwiedzinz histerią.,że szafki chce otwierac hihi dzis mam super rezolutna mądrą babeczkę w domku
beti a szarlotka super ostatnio byłam tam z dziecmi

zachwycone rzepami i całkiem fajna obsługa

teraz dzien ojca organizują z zabawami itp