reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

CORTINA ja mam wizyte 24:)!!Czyli ty pierwsza będziesz:)
U mnie oprócz bolących piersi i osłabienia to nic nie dolega póki co!:)Zmeczenie i sen minęły.
Mamuśki pomyślcie nas miejscem gdzie pójdziemy.
Może Heban?tylko tam mało miejsca dla mam z wózkami.

reklama
Anulus doktor mi 21 lub 24 a ja przerazona 21 wybralam hehehe ;-)

przepraszam ze cie wczoraj pominelam jak pytalam o te lody, teraz mis ie przypomnialo ze kiedys pisalas ze jak sie bedziemy spotykac to mamy ci dac znac :zawstydzona/y: wybacz mi !

co do spotkania to na pw bedziemy pisac szczegoly bo tu to nas pol zg czyta :-p

Ja to z tych naiwnych,że nikt przeciez mi krzywdy nie zrobi.
Mąż cały czas mi gada,ze kiedys sie przekonam..obym nie musiała.
CORTINA a ty wózek kupowałaś nowy?jaki model?

MYSIAK coś ty:szok:kurcze nie przerażajcie mnie bo uciekne stąd///a brakuje mi towarzystwa.
Mąż w pracy po 8 godz a ja tylko pranie,sprzątanie,leżenie na kanapie;-)

reklama
Do góry