reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Ja to z tych naiwnych,że nikt przeciez mi krzywdy nie zrobi.
Mąż cały czas mi gada,ze kiedys sie przekonam..obym nie musiała.
CORTINA a ty wózek kupowałaś nowy?jaki model?
Kupiłam nowy bo ten po córce sprzedalam, mały będzie jeździł Bebe Comfort elea w sumie cały zestaw za mala kasę bp w Ekspercie dziecięcym wyprzedawali ta firmę ;-)

Też myślę ze jesteśmy podczytywane, no i mamy 2011 zniknęły też zapewne nie bez powodu ;-) mogły by tylko zdradzić na kogo trzeba tu uważać ;-)

reklama
Nio to jak poczekacie to bede szcześliwa:) przybęde z córcią :) napewno sie ucieszy na jakiś deserek :)

:D to będzie miał się kto bawić z mym Babolem :p

Cortina fajny wózek :D ale jak dla mnie odpada już przez małe obrotowe kółeczka :p ja to potrzebuje wózek terenowy... przy następnym dziecku będę kupowała coś co da radę jeździć po wszystkim i wszędzie :p
Jak na razie to tylko błagam świat o to żeby teraźniejszy wózek wytrzymał do marca :p (zdobyczny był lekko uszkodzony a ja go dobiłam totalnie :p ) na marzec przesiadam młodego w spacerówkę :p

Jestem głodna, spuchnięta i nie mogę się napić coś dzisiaj... no nieeeeeeeeee

Ja mam wychodnikowane osiedle wiec kolka nie były priorytetem, poprzdnim razem miałam terenówkę i newer ewer ;-) wpakować go do samochodu to był wyczyn !

Jaka spacerowke masz na ten marzec ? :-) chwal się :-D

JA wam powiem ze mam (miałam-bo dzis zniknął mi wozek z korytaza i mam nadzieje ze sie znajdzie) inglesine Magnum...zajefajny wozek... nie dosc ze nadaje sie do lasu, to jest w miare lekki i pięknie wchodzi do bagażnika:)
Miałam kiedys X-landera XA i to była totalna pomyłka...nigdy wiecej...

normalnie ktoś się nie bał i pod..ał...ale u nas jest monitoring w bloku wiec jak sie nie znajdzie w 2 dni to wtedy zgłosze kradziez..
(wywiesiłam kartke z informacją, ze czekam 2 dni i składam nagranie na policje)
U mnie wozio stał na korytarzu na parterze, ale to taki głęboki korytarz, zakręcany wiec z wejscia go nie widac... pewnie komus przeszkadzał... ale w d..ie to mam.. musi wrocic, albo ktoś , kto go wywiózł bedzie mi kupował nowy i tyle.

reklama
hej !

Mysiak oby sie znalazl ! z tym wchodzeniem do bagaznika zalezy kto czym jezdzi, ja nie wpakuje do naszego samochodu wozka klasycznego z 4 duzymi kolami, a za kazdym razem sciagac kola i rozkladac woz na czesci pierwsze to ja dziekuje ;-)

Mysiochomis ja przerobilam Implast driver 4xl, Bebe confort Viva i Graco Viva ogolnie lubie zmieniac wozki :-p
tez zalezy kto czego wymaga od wozu, za pierwszym razem chcialam terenowke a teraz chce sobie zycie ulatwic ;-) jak sie nie sprawdzi to sprzedam i kupiec cos innego, moze wkoncu trafie ideal :cool2:

ale pogoda :szok:
zaraz zasne !

ide pooodkurzac moze ozyje ;-)

Do góry