reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Cortina ja mam starego Golfa i inglesina super wchodzi... :)

Ja po wizycie...

Szyjka długa zamknieta, wyniki w dolnej granicy normy, mocz ok, stanów zapalnych zadnych nie ma, piersi bez guzków i innego badziewia, L4 wypisane, waga bez zmian, USG nie było... bo bedzie w czwartek u specjalisty...

reklama
Na lody się piszę, codziennie do wczesnych godzin popołudniowych :).
Ja po wizycie właśnie jestem, wszystko OK, pod koniec miesiąca mam zrobić test obciążenia glukozą, słyszałam, że niektóre kobitki w trakcie źle się czują, a nawet wymiotują, chyba, że to jakiś mit.

A jeśli mowa o wózkach to ja będę miała taki: Royal - Wózki - Producent wózków dziecięcych Adamex

Hej :)
Witam sie :)
Jestem mama na 2013 więc się przyłączam. Niby do czerwca jeszcze troche, ale pewnie czas szybko zleci :tak:

Jak sie okazalo, z Cortiną znamy się osobiście, ale chętnie poznam się z wszystkimi :-) Z Mysiak tez sie znamy z poprzedniego forum ;-)

Jestem tez mamą 2009, mam synka Sebastianka, a teraz oczekujemy córci ;-)
Będę się udzielać w miarę moich możliwości. Podczytałam Was pare stron do tyłu, bo całości nie dałam rady :no:

hello z wieczora :laugh2:

czesc Asiu ;-)
jaka ta zg mala :rofl2:
Sebciu wie juz o siostrze ? jak reakacja ?

a reszta mamusiek 2013 znowu zaginela w akcji :-p

moj synek tak sie dzis ulozyl ze lewej nogi nie czuje, gdzie na plecach w okolicy nerki mnie cos boli, masakra normalnie :eek: co to dziecko tam wyprawia :sorry:

HEJ porannie :)
Ja juz w pracy :) po sniadanku, i postanowilam najpierw do Was zajrzec :-)

Cortina, kiedy będą Cię ciąć? Jakoś w lutym, ale masz juz dokladny termin?

Płeć poznaliśmy w Sylwestra i wtedy dopiero powiedzieliśmy synkowi, ze bedzie mial rodzenstwo. Ucieszyl sie , zwłaszcza, ze to bedzie siostra :)
Teraz sie cieszy,ale ciekawe co bedzie jak sie juz urodzi...

helo !

a ja jeszcze bez sniadania :szok: moje dziecko po akcji nocnej nie zasluguje na sniadanie :-p tak mi maly osiolek dal czadu o 4 ze myslalam ze blizna po cc sam sie urodzi :baffled: uczucie takie jakby ktos mnie szpilkami od srodka dzgal :szok:

Askkle nie wiem kiedy CC, 21.01 ide na wizyte wiec pewnie cos doktor powie ;-) mi tam sie nie spieszy moze byc w okolicach terminu tj. 12.02 :tak:
u Mai tez radosc z okazji posiadania brata, ciekawe jak bedzie gdy maly bedzie w domu a nie w brzuchu :rofl2:

Mysiochomis a uzywacie jakis specyfikow zeby mu ulzyc ?
Maja zabakowala strasznie ! jak Olek tak bedzie zabkowal to ja sie wyprowadzam z domu :-p

Mysiak dzis masz chyba 3d nie ? powodzenia oby maluch nogi zechcial rozlozyc ;-)

Anulus ?

Smutna ?

- meldowac sie dziewczeta :-)

askkle :D swoją drogą prześliczne imię wybraliście :D mówię tak, bo tak miała mieć na imię dziewczynka... Jednak wyszedł Gabrych :p
To super że Sebastianek się cieszy :D no ale fakt u takiego malucha szybko zdania się zmieniają :/

Ja juz po wizytacji :)

Dzidek zdrowy, wszystko ma na miejscu, prawidłowo wykształcone, nie dał sobie zrobic fotki twarzy, obracał sie, zakrywał rączkami, wogóle w niczym nie wspołpracował.. ułozony jest w tak dziwaczny sposob ze lekarz sie nabiadolił ahhaha ale w koncu na moment sie poobracał i mam zdjęcie krocza i sterczącego siusiaka z wielkimi jajcami...

Wiek ciązy 20t3d, wielkosc malucha jak na 21tc, waga ok 442g :)

Asskle witaj.. termin masz na czerwiec?? i gratuluje dziewczynki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry